sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Midsummer Fire FestTäällä oli kaikenkaikkiaan kiva juhannus, oli aurinkoista ja sai vetää itsensä ähkyyn maisseista, kanavartaista ja mansikoista (tulee uudestaan nälkä kun kattelee noita kuvia). Talviturkkia ei kyllä tullut heitettyä vaikka niin vähän suunniteltiin.


(Jossain mielenhäiriössä nappasin pikaisen "asukuvan" valoa vasten ja se oli luonnollisestikin ihan musta. Lopputulos on vaalennuksen jälkeen aika raiskattu mutta menkööt, H&M:n löllöteepparissa siis mentiin)

***

Juhannuspäivänä lähdettiin käymään Joensuussa. Meidän tulevan kämpän edellinen vuokralainen oli nimittäin imoittanut mummille, että hän on siirtänyt jo melkein kaikki tavaransa pois ja kämppää pääsee katsomaan. Me tietysti lähdettiin heti vilkaisemaan, mihin kuntoon se on nyt jäänyt.


Eteiskäytävä..

Asunto on vanha kuin taivas, pistorasiat ovat maadoittamattomia, puhelinpistokkeet roikkuvat seinistä jotenkin härösti johdon varassa ja ikkunaremontti on vissiin lähellä.
Keittiössä ei ole myöskään liesituuletinta vaan avonainen hormi.


Huomatkaa ihanat retrokukat tiskipöydäntaus kaakeleissa...
Enimmäinen asia mitä tuolla aion tehdä, on repiä nuo kammotukset irti.
Mutta muuten keittiö on aika ihana; ei mikään keittokomero kuten uudemmissa halvoissa pikku asunnoissa vaan ihan oikea keittiö jossa on TILAA.


Sohvakalusto on edellisen vuokralaisen. Tuo olohuone näyttää superpieneltä tuon jättisuuren sohvaryhmän ansiosta, mutta ihan se on reilun kokoinen. Olkkarin seinät ovat ihan järkyttävässä kunnossa, kellastuneet ja tapetti repeillyt. Eli tapettien vaihto tiedossa.

Makuuhuoneesta en muistanut napsaista kuvaa, mutta sieltäkin mahdollisuuksien mukaan vaihdetaan tapetit ja ainakin maalataan kaapit (siellä on kokonainen seinä täynnä kattoon asti korkeita kaappeja, nyt muuten mahtuu vaatteita ja kenkiä niin paljon kuin sielu sietää!) tummemmalla maalilla. Kämpän koivuparketti on todella hienossa kunnossa, joskin se vähän hirvittää kun meillä on näitä elukoita... Ei kärsi montaa kissankusta löytyä lattialta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?