lauantai 10. heinäkuuta 2010

Vasara ja nauloja

Minäkin olen kotiutunut viimein. Kymmenen päivää 15-kesäisten kanssa keskellä ei niin _mitään_ (no okei, järveä ja pöpelikköä) oli aika tuskaa. Työtä käytännössä 24/7 ja saat olla kaikkea muuta kuin oma jäätävä itsesi. Sairasta, mutta selvitty tosiaan on ja rahatkin näyttää tulleen tilille, vaikkei edes työsopimusta tehty.


Eilen painelin kämpille maalailemaan kaappeja ja repimään tapetteja. Remonttieväiksi kävin hakemassa torilta vietnamilaista, omnomnom..

chickenTänään käytiin Arin kanssa uudestaan jatkamassa maalailua ja tapettiurakkaa, ei tosin jaksettu kovin kauaa tuon helteen takia.

Toissapäivänä kun palailin leiriltä, kotona odotti ikävä yllätys. Rakas Kuutsi rottani oli laihtunut hirveästi (eron huomasi kun oli ollut pari viikkoa poissa, kotiväki ei niinkään ollut kiinnittänyt huomiota). Lisäksi hengityksen rohina oli pahentunut ja aika pikaisesti jouduin tekemään päätöksen lopettamisesta. Mycon takia hiilidioksidilopetus ei sopinut kuvaan, joten jouduttiin lähtemään lääkäriin asti. Ei ollut mitään kivaa katseltavaa, olen entistä vakuuttuneempi siitä, että hiilidioksidilla se henki lähtee kivuttomimmin ellei ole kyse hengitystieinfektiosta. -Eutanasiaan meni lääkärissä varmaan puoli tuntia!

Nyt on vähän ikävä fiilis, vaikka tuo kämpän remontti pitää ajatukset tehokkaasti muualla, vähän väliä meinaa tulla itku silmään. Kuulostaa varmaan älyttömältä. Kuutsi on kuitenkin ollut minulla aivan nakista lähtien ja se oli maailman sydämellisin otus. :(


***

Mutta jottei menisi ihan vetistelyksi, jatketaan aiheesta kolmanteen. Kävin nimittäin minäkin alennusmyynneissä, ja huomiset siskon rippijuhlat olivatkin mitä mainion tekosyy. Ei kaupoilta kyllä irronnut juuri muuta, kuin tosiaan se mekko huomiselle ja pari vyötä.


En oikein vieläkään tiedä, onko kyseinen puuterinvärinen/vaaleanpunainen mekko kauhea vai kauhean ihana. Tähän asti olen vihannut kaikkia hapsu- ja naruhässäköitä, mutta eilen muhun iski joku psykoosi ja raahasin moisen narukasan kotiini. Hintaa oli kuitenkin vain 7€, joten en nyt onneksi kamalasti häviä jos en tykkääkkään.


Vöistä tulee kyllä joskus kuvia in action, ovat yksinään aika vaisunnäköisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?