tiistai 31. elokuuta 2010

Come, make you claim for the holiday


Viikonlopulta ei jäänyt juuri julkaisemiskuntoisia kuvia, mutta oltiin tosiaan perjantaina Joen yössä (kuppaisin tapahtuma ehkä ikinä, siis mitä helvettiä, kun minä olin pieni , Joen yö kulki sivunimellä Taiteiden yö niin kuin Helsingissä. Ja se tosiaan myös oli sitä; oli ohjelmaa ja taidetta eri muodoissaan ympäri kaupunkia, musiikkia, tanssia, tilataideteoksia, valaistusjuttuja yms. yms. ja kaupat olivat auki puolille öin. Nyt ei mitään.) ja seuraaana päivänä mökillä. Viimeksimainittu oli yllättävän mukava reissu, ihanan pimeä ja kirpakka syysilma, kaakaota ja lämpöisen tunnelmallisia öljylamppuja!


Mutta vaatejuttuihin. Olin kuolannut pitkän aikaa sitä H&M:n neuleponchoa ja harmitellut, kun se näyttää kaikkien one size -vaatteiden tavoin päälläni hirveältä jätesäkiltä. Ongelma ei niinkään ole se suuri koko leveytenä, sehän on vain plussaa tuollaisessa vaatteessa, vaan yleinen epäryhdikäs ilme ja pituus. Laatikkomallinen roikkuva vaate voi näyttää hyvältä jollain kilometrisäärellä, mutta minulla se roikkuu jossain polvien alapuolella. Eilen sitten koin valtavan valaistuksen ja inspiroitumisen, kiitos MF:n Lauran, joka keksi kuroa neuleen kasaan vyöllä. Niinpä minäkin matkiapina päätin kokeilla. -Ja sehän on paljon skarpimman näköinen!
onthebridge
Nyt minullakin on viimein pilkkusukkikset! Kyllä, kaikilla muilla on jo sellaiset, ainakin jos Lookbookia on uskominen.
on the bridge 2mini
Se ois sitten viimeinen lomapäivä minullain, huomenna pitäisi suunnata kohti yliopistoa haahuilemaan eksyneennäköisenä. Opiskelu ei inspiroi juuri nyt yhtään, olen kuullut lähinnä kauhutarinoita tuosta Suomenkielestä ja kirjallisuudesta ja vasta eilen valittelinkin lukioaikaisen kaverin kanssa sitä, miten tämä kauhea nykyinen opetustapamuoti leviää yliopistoihinkin. Eli ryhmätyöt, eli CO-työskentely eli cooperating-työskentely (Apua, miksi se kirjoitetaan noin?! Tarkastin varmuuden ja huonon enkun vuoksi kieliasun googlesta ja järkytyin. Luulin että siinä välissä on viiva :d). Äidinkielessä "kivojen" ryhmäytymisjuttujen vuoksi opiskelijoiden kauhuksi on kuulemma järjestetty myös paljon esiintymistä ja ääneen lukemista ja kaikkea mitä vihaan. Minä kun kaipaisin juuri niitä aivot narikkaan luentoja joilla vaan istutaan zombina.


Ulkona on ihanan aurinkoinen ilma ja tekisi hirveästi mieli tehdä jotain nyt kun kesäloma (joka alkoi maaliskuussa, erhm.) tosiaan loppuu, en vaan tiedä sitten yhtään, että mitä. Muutenkin olisi kiva saada vielä kerran ajatukset pois koulusta, tässä muutaman kuukauden aikana sosiaalisuuskammoni on lähinnä kasvanut eristäytymisen myötä ja opiskelu suoraan sanoen ahdistaa. Pitäkää peukkuja, että selviän huomisesta elossa!


Na na naa naa naa na.. koko aamun soinut päässä.

4 kommenttia:

 1. Joensuun taiteidenyö on tuommoinen? Voin kertoa että oli varmasti parempi reissu kuin omani Helsingin "taiteidenyössä". Näin lähinnä joukoittain alaikäisiä tai juuri kahdeksantoista täyttäneitä nuoria ryyppäämässä ja oksentelemassa ympäriinsä. Taiteesta en ehtinyt nauttimaan kertaakaan kun työ pakotti aloittamaan taiteiden yön vasta kahdeltatoista.

  Huomasin blogisi vahingossa surffatessani Nemin sarjakuvia ja luettuani hieman teki mieli vastata tähän jotain.

  VastaaPoista
 2. No joo oli tuolla Joensuussa tänäkin vuonna jotain musiikkia torilavalla ja vastaavaa, jotenkin vaan silti tosi laimea tapahtuma aiempiin vuosiin verrattuna xP

  No jes, paljonpa ne ryypiskelevät teinitkään sitä taidetta varmaan katselivat! Se on hieno tämä suomalaisten alkoholikulttuuri.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti suomen kielen (huom. ei äidinkielen) opiskelu parantaa sun suomen kielen oikeinkirjoitusta. Oon täällä välillä kauhuissani katsellut mitä kaikkea sä keksitkään kirjottaa ihan omalla tavallasi. :) Mutta no hard feelings, tää on mun lemppariblogi kaikesta huolimatta!

  En osaa sanoa teidän yliopistosta, mutta Helsingin yliopiston suomen kieli pitää sisällään lähinnä luentoja ja kaikenlaisia kotona tehtäviä kirjoitustöitä. (Ylipäätään yliopisto = luentoja.) Ryhmätöitä ja paritöitä on kursseilla aika vähän. Huomaa siis, että ei ole enää menossa kouluun, vaan opiskelupaikkaan, jossa aikuiset ihmiset käy vapaaehtoisesti oppimassa.

  VastaaPoista
 4. Saattaa jäädä turhaksi toiveeksi, tämä blogi kun on sellainen paikka jossa viljelen kaikki karmeuteni ja kaiken sen virheellisen kieliopin ja puhekielisten ilmausten sotkemisen mitä ei opiskeluun liittyvissä töissä saa tehdä :)
  En kylläkään tahallani, aina bloggaillessa vaan on aivot niin narikassa. Mutta saa nähdä miten käy!

  Täällä on jostain syystä alettu rakastaa ihan hirveästi tuota ryhmäryöskentelyä kaikkialla (amiksia lukuunottamatta) ja luentojen lisäksi on tosiaan jotain hiivatin ryhmäharjoittelua jossa luetaan toisten tekstejä ja arvioidaan niitä (erityisesti verkkokursseilla kuulemma näin)-___-
  En tykkää, mutta onneksi se opiskelu tosiaan on täälläkin luentopainotteista!

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?