maanantai 16. elokuuta 2010

DALFGHJKLÖLÄ

kyykkä2
Ihanaa, meillä ei toimi laajakaista vieläkään ja tässä on jo viikko tapeltu sen kanssa. Sonerassahan ei vika (luonnollisesti) ole, ainakaan eivät suotu myöntämään ennen kuin täällä on käynyt korjausmies joka laskuttaa minulta 99€ mikäli vika ei hänenkään mielestään ole Soneran. Voitte vain arvata kutsuinko siis tänne mitään korjaajaa, olen ihan varma, että vika on joka tapauksessa niiden Soneran lahjottujen laajakaista-asentajien mukaan meillä vaikkei sitä edes nähtävästi lötyisi mistään.

Saa nyt siis antaa vinkkejä, nämä on jo tehty:
-Kokeiltu eri modeemeilla
-Eri puhelinpiuhoilla
-Eri ethernet piuhalla
-Eri koneilla
-Reitittimellä ja ilman (eli wlanilla ja piuhalla)
-VPI ja VCI arvot vaihdettu oikeiksi
-Modeemi on siltaavassa tilassa
-Joku Rfchggg -homojuttu on oikein
-Modeemi resetoitu, irrotettu seinästä, sammutettu..

Ja homman nimihän oli siis se, että modeemin adsl-valo palaa vaihtelevasti (aluksi ei palanut lainkaan, viimeiset kolme päivää paloi kiltisti ja nyt ei taas pala), netti taas ei toimi edes vaihtelevasti. Kaksi kertaa sain sen toimimaan parin minuutin ajan kun resetoin modeemin ja asetin arvot uusiksi. Sitten netti kuoli taas.
hllo

Mutta jotain hyvääkin, Zooplussan paketti tuli viimein viimeviikolla ja kisut saivat Orijeninsa:


Lisäksi sain perjantaina myös H&M tilaukseni perille, kuten jo kuvista näkyi. Kylpytakkia pitää fiilistellä vielä myös jahka saan sitä kuvailtua, on se vaan ihana! Ainut miinus paketissa olivat stay-upit, muutaman tunnin kaupungilla hiimailun jälkeen jalkapohjasta oli jo karannut silmukka. Ja en tasan ole tökkinyt jalkapohjiani mihinkään terävään. Blääh.

Alkuviikosta kävin Gigantissa ostamassa muuan kidutusvälineen.

En ole eläissäni edes kokeillut epilaattoria (Philipsin ladyshave nimensä mukaan vain sheivaa) ja olen kuvitellut, että epiloimiseen liittyvä kipu on vain femakkojen kliseistä ininää miehille näiden vaatimuksista. En kuvittele enää, siis millainen natsi tämä epilaattorin keksijä oikein on?!
Valehtelematta, tunne vastaa lähinnä sitä, miltä elävältä nylkemisen voisi kuvitella tuntuvan. Ei ollenkaan kiva. Juuri ja juuri sain sääreni ajeltua tuolla kidutusvälineellä. Päätin kuitenkin, että ei jumalauta ole nyt turha ostos tuo, vaan aion kunnialla sitä käyttää (joskin vain jalkoihin, ei vaan kestä muualle) ja katsoa totunko siihen tuskaan vai en. Netissä ainakin väittävät, että ajan myötä tunteeseen tottuu ja sitä ei huomaakkaan.. Epäilen kyllä kovasti.

4 kommenttia:

 1. Kyllä siihen tottuu, tuohon epiloimiseen. Mä en luopuisi epilaattoristani mistään hinnasta. Jos kantti kestää, suosittelen sitä lämpimästi myös kainaloihin. Jälki on jotain mahtavaa, ja pitkään :)

  VastaaPoista
 2. Kovasti olen täällä hokenut itselleni, että siihen tottuu, ihan varmasti tottuu, kohta ei tunnu missään.. x)

  Kainaloita olen tosiaan itsekin miettinyt. Moni sanoo että on todella kivuliasta, mutta minä olen ihan pinseteillä aina nyppinyt kainaloitani ja se ei enää tunnu miltään kun iho on turtunut siihen. -Joten ehkä se epilointi ei niiiin kauheaa mulle olisi?
  Tietty onhan se eri asia kun lähtee kerralla kymmeniä karvoja kun että lähtee vain yksi.

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä siihen turtuu. Ja tiedätkö, sitten kun tarpeeksi usein surruttelee, niin eihän niitä karvoja enää pian ole alkuperäistä määrää nypästeltävänä kun ne kuolee. :)

  Yks huono puoli epiloinnissa on, ja se on se että siihen muutaman viikon kestävään karvattomuuteen tottuu ja uudet karvat hiipii jalkoihin ihan vaivihkaa. Kesäkuussa havaitsin omissa jaloissani aika nolon untuvaisen karvapeitteen, jota oli melkein KAUTTAALTAAN. Hyi, hirveää. :) En osaa edes päättää kumpi on kauheamman näköistä, suora sänki vai ne haituvaiset!

  VastaaPoista
 4. Kokeilin tuossa hetki sitten tuota härveliä kainaloihin, oli paljon kivuttomampaa jos vertaa esim. reisiin! o.O
  Tietty hyvä vaan, biksurajaa en kyllä ole silti ihan heti kohta epiloimassa :D

  Toi epämääräinen haituva on kyllä ärsyttävää, mulla löytyy sitä kans välillä ja sillon kun vielä sheivailin niin tuntui ettei ne edes katkea vaan aina jää johonkin karvaisia kohtia xP

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?