tiistai 28. syyskuuta 2010

Viikonloppu sujui mukavan rattoisasti. Lauantai meni kotona möhnehtiessä, mutta sunnuntaina oli niin hyvä ilma, että päätettiin lähteä vähän kävelemään ja käymään Botaniassa. En ollut ikinä aiemmin käynyt Joensuun kasvitieteellisessä puutarhassa, joten tulipahan sekin nyt koettua. Paikka ei ollut mikään suuren suuri, taisi olla kaikenkaikkiaan kolme eri-ilmastoista kasvihuonetta ja tietysti ulkopuutara. (Joka tosin näin syksyllä oli aika hirveässä kunnossa)Yksi huoneista oli täynnä perhosia ja niitä lenteli siellä vapaana kasvien ja kävijöiden seassa.
Kunnollisia kuvia ei oikein saanut koska käytössä on edelleen pokkari joka ei mielellään tarkenna liikkuviin kohteisiin...Botaniareissun päätteeksi kävelimme keskustaan tarkoituksena käydä kahvilla jossain. Mutta koska oli sunnuntai, kaikki paikat lukuunottamatta Coffee housea olivat kiinni ja näin ollen puoli kaupunkia oli ahtautunut edellämainittuun eikä istumapaikasta ollut toivoakaan. Niinpä jouduimme tyytymään kotikeittoiseen suodatinsumppiin.

Eilen sitten kirjastoreissun jälkeen päästiin vihdoin nauttimaan kahvilatunnelmasta ilman tungosta. Päädyttiin Houkutukseen, mikä olikin ihan hyvä valinta, alla oleva setti maksoi nimittäin vain 3,5€. Aika edukasta siis!

Cappucchino oli herkkua (yleensä olen maksanut pelkästään siitä vajaa neljä euroa), donitsi vain oli jo vähän kuivahtanut koska oltiin liikenteessä illalla. Mutta mullehan kelpaa.


Madonnan spurgumahahuppari Sokkarin sovituskopissa. Ei lähtenyt mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?