maanantai 25. lokakuuta 2010

Otteita "syyslomalta"

"Lomaviikko" on nyt takana (minulla oli vapaata vain suomen kielen osalta, kirjallisuutta ja tenttejä oli ihan normaalisti), se meni lähinnä juostessa oman kämpän ja vanhempien kodin väliä. Nukuttua ja huilailtua tuli kuitenkin ihan kiitettävästi, enpä muista milloin olisin viimeksi koisinut lähemmäs yhtätoista! Sunnuntaina (ei eilen vaan sitä edellisenä) hävyttömän pitkien yöunien lisäksi päädyttiin vieläkin överimpään aamupalaratkaisuun ja tehtiin Arin kanssa läjä amerikkalaisia pannukakkuja. Tällaista lusmuamista lisää kiitos!

Viikko meni opiskelujen ohella lähinnä pelaillessa, minä koneella ja mieheke uudella Xboxillaan, johon tämä on saanut addiktoitua kissankin..Tässä nyt vain satunnaisia juttuja mitä on tullut tehtyä, tuntuu lähes mahdottomalta saada juuri nyt kasaan yhtenäistä tekstiä:


Kaunis hallowen aiheinen kynsiyritelmä. Ei löytynyt pientä pensseliä ja hammastikku ei ihan toiminut..Mummoihmiseni oli neulonut minulle supersöpöt villasukat ja lapaset.Ostin jossain mielenhäiriössä itselleni perhosorkidean. Kai sitä aina tasaisin väliajoin vain tarvitsee muistutusta siitä, ettei vain yksinkertaisesti omaa tarvittavaa taitoa ja mielenkiintoa minkään elollisen, joka ei osaa ilmaista mitä milloinkin haluaa, ylläpitoon.Jotain viitteitä hortonomisista taidoistani saanee kun vilkaisee tätä chiliä, jonka olen omistanut nyt n. kolme kuukautta:

Juuri meille tultuaanhan heinä näytti siis tältä.

Viimeviikon maanantaina menimme vanhempieni luokse kahdeki yöksi ja kun lähdimme keskiviikkoaamuna takaisin Joensuuhun yhdeksi yötä, otettiin Berta meille yökylään.

Kävin Bertan kanssa koirapuistossa ja ylipäätään ravasin sen kanssa ulkona lähes hysteerisesti. Ei koiraa kerrostaloon ainakaan minulle. En käsitä miten ihmiset onnistuvat pitämään isoja koiria asunnossa, jossa ei voi vaan avata ulko-ovea kun koira tahtoo ulos? Tietysti kaupunkilaiskoirat varmaan oppivat ja kasvavat siihen, että ulos pääsee vain tiettyinä aikoina.

Eilen palasimme taas sitten kämpille ja kävimme areenalla käsityömessuilla.Messut olivat jostain syystä paljon kämäisemmät kuin viimevuonna, eipä sieltä juuri löytynyt mitään mielenkiintoista.
***

Olen tässä nyt pari kuukautta pahoitellut ja valitellut kameran huonoutta ja kuvien laatua (siis laadun puutetta...) ja tuudittautunut siihen, että hankin sitten sen järkkärin. Sisäistin tässä kuitenkin tänään, että taivaalta ei tule tippumaan minulle kameraa (tai edes rahaa) vaikka kuinka odottaisin, vaan joudun jokatapauksessa säästämään siihen ja ostamaan sen ihan omalla rahalla. Niinpä selailin tässä kamerojen hintoja ja halvimmillaan jonkinlaisen räppänän näyttäisi saavan neljällä sadalla eurolla. En varsinaisesti ymmärrä kameroiden tai valokuvauksen tekniikan päälle, joten minulle tietysti luulisi välttävän ihan normaali digikamerakin. Valitettavasti huonollakin järkkärillä ja - kuvaustaidolla saa vaan niin paljon parempia kuvia, että rahat tuntuisivat menevän vain hukkaan jos ostaisin jonkun parin sadan euron perusdigin.
Niinpä vannon nyt julkisesti ja pyhästi, että pistän kerran kuussa talteen vähintään 50€ kunnes kamerarahat ovat koossa. Koska tuolla tahdilla siihen menee ikuisuus, koitan säästää mieluiten lähemmäs 100€/kk ja toivoa joululahjaksi rahaa. Ja manipuloida Arin maksamaan vaikkapa kolmasosan, niin sekin saa käyttää kameraa... Amen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?