lauantai 23. lokakuuta 2010

Runsauden pula

Olen tässä koko aamun selaillut ASOSta, siellä on taas miljoonia juttuja jotka haluaisin. Ja lopulta käy niin, että koska kaikkea ei vaan voi saada, en sitten saa ostoskoriin yhtään mitään. Noh, kukkarolle parempi näin.
Koska kameran johto jäi kotiin (olen porukoiden luona ja piti tosiaan täällä laitella vähän kuvia, mutta se nyt jää ensi viikkoon), jaan kanssanne muutamia kuolauksenarvoisia juttuja, tiedä vaikka joku muu osaisi päättää mitä haluaa.

Olen tähän asti vieroksunut korkeavyötäröisiä housuja (lukion ja yläkoulun _kaikki_ naisopettajat käyttivät jotain järkyttäviä korviin asti ylettyviä päärynäpersehousuja. Yörgh.), mutta nämähän voisivat näyttää jopa ihan hyviltä kun vyötäröosassa on edes jokin juju;


Outletin puolelta taas löytyy vinkeät Cheap Mondayn pöksyt:Asoksella on myös aivan upeita koristeellisia bodyjä. Harmi vain, että oman vartalomallin kohdalla vähän epäilyttää näyttäisivätkö ne ollenkaan niin hyviltä päällä..Ja sitten ne mekot. Voisin haluta omistaa jokaisen näistä seuraavista, vaikkei minulla ole sitten niin mitään tilaisuuksia joissa niitä käyttää.

Joskin ylläolevassa tuo niittiolkainsysteemi on jo vähän liikaa, mutta ilman sitä NAM.
Hyvät viikonlopun loput kaikille!


PS. Ja kuvathan toimivat sitten linkkeinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?