lauantai 2. lokakuuta 2010

Tossuja ja runonvärssyjä


Olen viikonlopun taas vanhempieni luona, kissat ovat onnessaan kun on paljon tilaa riehua ja vanhempieni Rudolf-kisu kaverina.


...Rudolfilla on myös astetta hienompi kiipeilypuu, näinköhän kotona enää kelpaa se minun ja Arin omatekoinen hökötys!


Muistin lopulta vahailla myös kenkiäni, Thelmatkin ovat taas kuin uudet jos ei kiinnitetä niin hirveästi huomiota likaiseen korkoon ja pohjaan!

Kävin tänään jälleen tanssimassa ja koulun aulassa oli menossa Alemanan tanssikenkämyynti. Minäkin ostin nyt viimein ihan oikeat ja kunnolliset tanssitossut:

Hintaa näillä kaunokaisilla oli 52€, ja jos ne useamman vuoden kestävät, niin ei se kyllä pahasti kirpaise. Opettajamme kertoi tanssineensa samoilla kengillä/tossuilla jo seitsemän vuotta ja vieläkin pelittävät. Ja hän sentään tekee sitä työkseen!


Nämä "tanssilenkkarit" eroavat normaalista sisäpelikengästä lähinnä tossumaisuudessaan. Ne ovat ultrakevyet kankaasta ja nahkasta valmistetut tossukat, joissa on vahvikeosa ainoastaan kannan ja päkiän kohdalla, joten jalkaterää on mahdollista käpristellä ja kipristellä miten mielii:

Ensimmäisten tunnin perusteella nämä ovat varsin mukavat jalassa (tuntuvat siltä, kuin olisivat osa jalkaa) ja helpottavat varinkin cha chan ja jiven kohdalla askelten tyylipuhtaudessa. Tuntuu paljon skarpimmalta kun on kunnolliset näpsäkät tossut, etkä vain tunne talsivasi sukkasillasi kuin mikäkin norsu. Näiden avulla sitä muuttuu gaselliksi.


Tyytyväinen tossujen omistaja.


Autolle kävellessäni näin muuten maahan pudonneen/pudotetun rypistyneen lapun, jossa oli seuraavanlainen värssy:

Vaikken missään nimessä nyt roskaamista kannatakkaan niin tämä oli jotenkin sympaattinen lappunen :D Toivottavati kirjoittaja ei pahastu, tuskinpa häntä tästä kukaan voi tunnistaa? Ja lappu oli tosiaan maassa.


Hyvää viikonlopunloppua vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?