lauantai 27. marraskuuta 2010


Huhhuh, se on sitten lopultakin viikonloppu. Arilla on huomenna syntymäpäivä ja minulla on täällä menossa operaatio juustokakku. En ole eläissäni tehnyt mokomaa, joten pitäkääs peukkuja siellä!

Odotan jo lähes epätoivoisesti lomaa, on taas nimittäin niin paljon hommaa ettei tunnu jäävän yhtään kunnollista vapaa-aikaa. (Wowimaailmakin muuttui tässä muutama päivä sitten ja ehdin käydä vain pikaisesti tsekkaamassa Orgrimmarin ja sen Barrensia halkovan rotkon) Tai siis eihän minulla varsinaisesti ole määrälliesti montaa asiaa tehtävänä (vain kolme, Tuntematon sotilas luettuna maanantaiksi, joku kirjoitelma ja Janne Kuutio -tutkielman viimeistely), mutta niitä tulee koko ajan lisää. Kun saat edellisen kirjan luettua, tyrkätään perään seuraava. Inhoan näitä suomalaisia klassikkoja.
Otan rennosti valitettavasti juuri niissä paikoissa, missä ei pitäisi. Mun pitäis joskus kuvata kunnolla teille muistiinpanojani, sivut ovat täynnä kaikkea muuta kuin asiaa :D

Lisäksi sain tilattua itselleni viimein bilsankirjan ja siihenkin tekisi mieli päästä lopulta syventymään (se on seisonut tuossa jo viikon), on nimittäin valehtelematta ihan mielenkiintoinen opus! Ainoa miinus on tietysti kansainvälisyys ja englanninkielisyys. Kieli on kyllä helppoa ja yksinkertaista rakenteeltaan, alan erikoissanasto vain ei ole vielä kovin hyvin hallussa ja perussanakirjat eivät tunne mitään "Cajal bodyjä" ja muita vastaavia.
Täällä on lisäksi jo ihan kunnolla talvi ja en voi käsittää, miten tulen selviämään parin kymmenen asteen pakkasista elossa. Harrastan jo nyt ihan järjetöntä kerrospukeutumista ja olen silti jäässä. Ja siis ihan oikeasti, miten voi kylmää jos on päällä paksu puuvillabody,lyhythihainen paita, pitkähihainen paita, pitkähihainen villapaita ja toppatakki? Sitähän minäkin. Mun elimistö varmaan jostain syystä luulee kuolevansa ihan pikkupakkasissakin ja lakkauttaa koko ääreisverenkierron heti kun pakkasta on -10C, ja keskittää kaiken huomionsa sisäelimiin?

Jokatapauksessa ymmärettävistä syistä olen pukeutunut pari viikkoa suurimpiin farkkuihini (mahtuu mukavasti välihousuja) ja vähintään kahteen tai kolmeen paitaan. Sillä välin kun odotan omaa iskevää inspiraatiota, jaan muiden mukavannäköistä talvipukeutumista;En ole tähän asti lämmennyt tekoturkistakeille (saati oikeille), mutta näillä pakkasilla alan miltei vakavissani harkita Wanhojen tansseissa ulkotakkina käyttämäni ruskean (teko)turkisjärkytyksen käyttämistä näin muutenkin. Tai no, on siihen vielä onneksi matkaa, mutta kun lämpimyyden maksimointi on jo tässä vaiheessa talvea avaintekijä pukeutumisessa, niin mihinkähän se johtaa helmikuussa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?