sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Ei keksi


Aika ihanaa, perjantain jälkeen alkoi ihan lomaloma, eli ei stressiä edes tenteistä. Tuntuu ihan käsittämättömältä vaan olla, vailla yksinkertaisesti mitään, mitä olisi pakko tehdä.

Käytiin tänään piipahtamassa areenalla markkinoilla, ja siellähän olisi ollut vaikka mitä! Korukojut houkuttelivat kovasti ja muuan englantilainen erilaisia toffeita myyvä herkkukoju näytti taivaalliselta. Siis ne toffeepalat olivat nyrkin kokoisia ja makuja oli vaikka mitä! (minttusuklaa, kirsikka chrisp, lakritsi.. ihan kaikkea sekoitettuna ihan kaikkeen, kuorrutettuna suklaalla, kookoksella..). Mutta enpäs ostanut mitään vaan hillitsin himoni. Taisin kyllä tosin maistaa vähän siskon pussukasta...

Mutta asiaan, ostinhan minä sieltä kuitenkin jotain;


Ihana hopeoitu ranneketju maksoi vain kympin, veikkaan että oli alennuksessa koska olin liikenteessä viimeisenä markkinapäivänä. (Monia tuotteita myytiin alennetuin hinnoin) Kunhan koru tuosta vähän tummuu niin se sointuu mukavasti nuihin muihinkin hopeoihin.

Tilasin itselleni "joululahjan" myös Etsystä, olen nimittäin jo tuon kuvissa vilkkuvan susisormuksen ostamisesta lähtien haaveillut sille kaulaketjuparia ja nyt semmoinenkin on tulossa.


***

Raahattiin tänään meille joulukuusi vanhempien luota. Joulunseutu ollaan abaut kokonaan vanhemmilla, mutta halusin nyt välttämättä ensimmäistä kertaa ihan oman joulukuusen;

Koristellusta versiosta ei sitten saanutkaan noi vain kuvaa. Yksi pokkarien (ainakin näiden vanhojen) suurista ongelmista on se, ettei niillä saa kunnon kuvaa hämärässä huoneessa olevasta valoa loistavasta kohteesta..


En malttaisi odottaa millään, että ensiviikon pyhät ovat ohi. Sen jälkeen aion nimittäin painua sinne kameraostoksille! Canoniin olen kallistunut, vielä on kyseenalaista ostanko 1000D:n vai pistänkö vähän lisää rahaa peliin ja ostan samantien 550D:n. Niistäkin on ollut nyt nimittäin sellaisia shokkitarjouksia, että huh huh (alle 700€ monessa paikkaa, pelkkä runko lähtee vähän päälle 500€ Magnetilta..)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?