keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Holliday junctionNäyttää uhkaavasti siltä, että mulla alkaa nyt sitten loma. Suorastaan järkytyin, kun käyttäytymisekologian professori totesi luennon päätteeksi vain kuivasti, että siinäpä tämä nyt oli. Enää ei ole kuin klassikkoseminaari maanantaina ja sitten.. -Ei mitään. (Tenttejä lukuunottamatta) Sen sijaan, että olisin helpottunut, aikainen joululoma lähinnä ahdistaa. Ei ole niin mitenkään sosiaalisesti hyväksyttävää lusmuta kuukautta tekemättä mitään!


Glögi vaaleana ja tortut mustikka/vadelmamarmeladi + vaniljarahka täytteellä. Se iänikuinen luumuhillo ei ole ihmisten ruokaa.

Joululoma on aina alkanut vasta jouluviikolla ja nyt tuntuu todella häiritsevältä, kun ei ole oikeastaan edes selkeää yhtä päivää, milloin opiskelu loppuu ja alkaa taas. Kurssit vain loppuvat ja alkavat mielivaltaisesti. En ymmärrä mitä aion tehdä tässä pari viikkoa kun normaalit ihmiset käyvät töissä ja opiskelevat. Yksi varteenotettava vaihtoehto (neuroottisen siivoamisen ja muun "näytän, etten ole mikään laiskamato vaikka lomalla olenkin" -toiminnan sijaan..) olisi ehkä aloittaa lukemaan länsimaisia klassikoita.


Mummun tekemä valokranssi.

Kävin tänään joululahjaostoksilla ja sain kummipojan lahjan kasaan. Enää tarvitsee kiikuttaa se postiin ja järkyttyä lahjan arvoa suuremmista postikuluista. Ymmärrän toki, että jostainhan sen Postinkin on rahansa saatava, mutta ihan totta, jos maxikirjekin maksaa nykyään 7€?
***
Eilen pääsin taas pitkästä aikaa nauttimaan yhdestä talven riemusta, nimittäin sähköisistä hiuksista. Tähän asti olen pärjännyt yllättävän hyvin XZ hoitosuihkeen turvin, mutta saa nähdä jos nämä pakkaset tästä vielä kiristyvät. Akuutimpi riesa sen sijaan ovat ylipitkät, noroina roikkuvat ja silmiin survoutuvat etuhiukset, joilla ei ole taas pitkään aikaan ollut mitään tunnistettavaa muotoa tahi pituutta;
En yhtään tiedä, mitä näille haluan tehdä. Otsiksen suhteen vaihtoehtoja kai on tasan kaksi, joko leikata johonkin ihmismäiseen muotoon ja pituuteen tai antaa kasvaa. En vain oikein tiedä, sopisiko omalle naamavärkille ollenkaan sellainen kaikkialta tasapitkä jeesus-tukka. Minulla on todella voimakas jakaus keskellä päätä ja etuhiuksetkaan eivät tahdo millään pysyä tasaisesti edessä, vaan pyrkivät taipumaan sivuille. Pitkät hiuksethan eivät toki ole ainoa vaihtoehto, onhan minulla tosiaan lyhyttäkin nähty....mutta siihen en varmaan enää palaa sen ainaisen parturissa ravaamisen vuoksi. Ja toisaalta olen saanut jostain päähäni, että pitäisi olla jotenkin kulmikkaat tai särmikkäät kasvot, korostuneemmat poskipäät tai jotain, että voisi pitää lyhyttä tukkaa. Muuten tulee lähinnä lättänä ja tanttamainen fiilis. Vai tuleeko? En tiedä, jokatapauksessa kärsin nyt kovasti inspiraation puutteesta!


Loppukevennyksenä, oletteko muuten koskaan syöneet näin epäilyttävän näköisiä muffinseja:

Minusta tulee isona:
hortonomi

lastentarhaohjaaja

kondiittori
?
Ei tainut tärpätä tälläkään kertaa.

2 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä muffinsseja..nam!!
  Nauti nyt lomastasi!! Aluksi siivoat kodin katosta lattiaan joulukuntoon ja sitten voit siirtyä hyvällä omallatunnolla lukemaan ;)
  Itsellä tiedossa sama homma...paitsi että sen jälkeen taidan siirtyä ilahduttamaan omaa äitiä ja tehdä siellä joulusiivousta sekä leipomuksia kun sinne kuitenkin aijon joulun aikaan mennä.

  VastaaPoista
 2. Muffinsit olivat kyllä tosiaan maultaan ulkonäköään parempia, sain tuon pursotuksen näyttämään vain ihan käsittämättömältä koiranläjältä x)

  Vanhempien luokse minäkin olen jouluksi menossa, mutta joulu olisi kyllä pirun hyvä tekosyy siivota ihan kotonakin kunnolla :D Ei ole nimittäin mitään lempihommaa, luuttuaminen ainakin on ehkä kamalinta ikinä.

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?