torstai 23. joulukuuta 2010

Mikä peli?

Minun on nyt ihan pakko kysyä täälläkin. Muistaako kukaan -90 luvun scifihenkistä tietokonepeliä, jossa oli kaksi levyä, joista ensimmäisellä lennettiin avaruusaluksella kohti jotakin planeettaa. Toisella levyllä homma jatkui siten, että lähdettiin seikkailemaan planeetan "sisällä" sellaisissa luolastoissa (ruskeansävyisiä tunneleita) ja vastaan tuli ties minkälaista örkkiä ja örmöä. Muistan tasan yhden vihollisen tarkemmin; huoneen lattiasta nousi vihreä monipäinen lonkeroörmö jota piti ampua tiettyihin kohtiin, että se kuoli. Örvelö muistutti paljon Half Lifen Blast Pit kentän lonkeroörvelöä joka piti grillata. Peli SAATTOI olla Sold out Softwaresin, koska muistan vain levyn kannen jossa luki Sol- jotain samanlaisella fontilla kuin Sold outin logo. En kuitenkaan löydä peliä näiden katalogista.

Lisäksi muistan pienen pätkän pelin introsta/muusta animaatiosta. Avaruudessa leijaili avaruussukkula/kapseli/mikälie ja sisällä oli nainen. Alus alkoi räjähtää toisesta päästä ja nainen lähti juoksemaan kohti aluksen toista päätä.

Ehdotuksia?

***

Saavuttiin eilen vanhempieni luokse joulunviettoon, huh että oli täysi auto! Kissat ja rotat tietysti mukana kamoineen.EDIT.

Piirsin huvikseni vielä kuvan siitä örvelöstä minkä muistan;
Nuihin mustiin kohtiin piti ampua.

Kyllä, minun on pakko saada tietää mikä peli tämä oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?