perjantai 17. joulukuuta 2010

Shortsihaalarieita jälleen!


Olin viimeksi se myöhäinen lintu nuiden H&M ihanuuksien kanssa ja ne olivat jo loppuneet kun kävin metästämässä niitä verkkokaupasta. Nyt haalareita on tullut kuitenkin lisää ja aion ehtiä nappaamaan omani! Ainoa ongelma on vain väri. Musta on todistettavasti upea ainakin H&M:n tummahiuksisen mallin päällä..


..Mutta toisaalta tuo nougat houkuttelisi ja joku järki sanoo, että se olisi mustilla hiuksilla näyttävämpi. "Pehkoni" (siis kun olisikin pehko eikä piikkisuora roikkuva lyijykasa..) on sen verran raskas olemukseltaan, että tummat vaatteet tuntuvat jotenkin "hukkuvan" päälle eivätkä näytä koskaan niin hyvältä ja erikoiselta kuin rekissä tai mallien päällä (voi johtua ehkä mm. siitä etten ole mallin mitoissakaan, mutta sivuseikka ;)). Vaaleampi väri pääsisi siis mahdollisesti yksityiskohtineen paremmin oikeuksiinsa ja korostaisi toisaalta niitä hiuksiakin, eikä vaikutelma olisi vain epämääräinen musta möhkäle.

...Mutta kun ne värit on vaan niin pelottavia. Rakastan kaikkia beigejä vaatteitani kun olen kerran ne uskaltanut ostaa ja jättää sen mustan tai harmaan vaihtoehdon kauppaan. Se uskaltaminen on aina vaan se kynnyskysymys.


***

Sain muuten tänään ulosottokirjeen :D
Edellinen asukas (tai itseasiassa edellisen edellinen) ei ole joko osannut tehdä osoitteenmuutosta tai sitten kaikki pankit, vakuutusyhtiöt yms. vain sössivät, mutta jokatapauksessa tämän postia on tullut meille tänne jo kyllästymiseen saakka. Olen vain käännyttänyt kirjeet takaisin ("palautetaan lähettäjälle") ja se onkin tehonnut; samoista lafkoista ei ole tullut lisää. Nyt "meitä"kuitenkin uhataan jo ulosottomiehellä! Eli ilmeisesti laskut eivät ole löytäneet koskaan perille.EDIT.
Tämä ei ole enää totta! Kävin äsken h&m nettikaupassa tekemässä olevinani tilausta ja kas, ei kokoja! Tää on niin tätä. En ois halunnukkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?