sunnuntai 12. joulukuuta 2010

SunnuntaitTänään oli niin sunnuntai kuin mikään sunnuntai vaan voi olla. Herättiin myöhään ja aamupalaksi/lounaaksi vedettiin pannareita..

Amerikkalaiset pannukakut ovat muuten pirun täyttäviä, kello on nyt seitsemän enkä ole tänään syönyt tuon satsin lisäksi mitään muuta! (Siis en minä tuota koko lautasellista syönyt, vain toisen pinon siitä) Nyt alkaa vasta pikkuhiljaa tuntua, että vois olla nälkä.

Tämän jälkeen piipahdettiin sokoksella ja Coffarissa kahvilla ja tultiin kotiin rakentamaan piparkakkutaloa. Tehtiin ihan perinteisen mallinen mökki, Ari ei ole tehnyt taloa eläissään ja minun suvussani kulkee joku epäonnistumiskirous piparitalojen suhteen, joten ei viitsitty yrittää mitään sen haasteellisempaa. Vaikka olisihan joku tällainen ollut paljon tyylikkäämpi ja hauskempi.
Valmis! Eikä yhtään palovammaa sulasta sokerista, yhtään haljennutta seinää tai edes romahdusta.

Eilen käytiin kaupungintalon teatteriklubin "Maailman tanssit" -illassa piipahtamassa ja tanssimassa vähän salsaa, merenguetä ja bachataa. Ei viihdytty siellä kuitenkaan reilua tuntia pidempään, Ari kun ei ole tanssinut koskaan ennen mitään noista.

Ostin myös itselleni ensimmäisen joululahjan, nimittäin uudet pörrötossut;


Lattiat alkavat olla täällä jo aika jäätävät, saa nähdä selvitäänkö tästä vuosisadan kylmimmästä talvesta hengissä.

2 kommenttia:

  1. selailin blogiasi läpi ja koin pienen henkisen (ehkä fyysisenkin) järkytyksen. Joensuu? Joensuu! Asun nimittäin itse Joensuussa, olen lukenut blogeja kauan ja olen ensimmäinen Joensuulainen blogi (okei yksi muotibloggariwannabe mutta ei lasketa) johon spontaanisti törmäsin. Wau.

    Kivan näköinen blogi siulla :) ja söpöt kissat <3

    VastaaPoista
  2. Joo, susirajalta kirjoitellaan! Täältä ei kieltämättä hirveästi bloggaajia löydy jos hesaan tai tampereeseen verrataan, pari ilmeisesti kuitenkin :D

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?