torstai 30. joulukuuta 2010

Vihdoin ja viimein


Tänään oli hyvä päivä; selvisin elossa jäätien ylityksestä (se OLI pelottava!) ja posti toi peräti kolme mukavaa asiaa, joista ensimmäinen tuossa kuvassa jo esiintyykin. Palataan niihin muihin paremmalla ajalla sillä se kamera tosiaan saapui tänään! Tässä ollaan innolla sitä tutkittu ja näperretty.
Kyseessä on siis Cyberphotosta tilattu Canon EOS 500D ja mukana tämä perus 18-55 IS objektiivi. Tuote saapui alta viikossa ja ihan toimiva se on, eli näillä näkymin voin firmaa suositella. Ja halpaakin on!

Ensihavaintona kamerasta voi sanoa, että se on paaaljon helpompi kuin porukoitteni Olympus, ainakin säätöjen osalta. Olympuksessa kaikille säädöille oli väännetty oudot ilkeät numeeriset arvot ja säätäminen oli hirveää näpyttelyä, minä olen ylipäätäänkin huono nuiden numeroiden kanssa. Tällä Canonilla on siihen nähden helppoa; kieli on suomi ja sen kuin siirtelee palkkia akselilla niin saa säädettyä terävyyttä jne. Ja mukana oli jopa suomenkielinen ohjekirja, mistä paljon plussaa!

Mukana tullut objektiivi ei ole kummoinen (vaikken minä mikään lintubongari olekaan, niin silti kaipailee sitä kunnon zoomia..), mutta saahan näitä sitten ostettua. Harjoittelemista riittää vielä pitkäksi aikaa, mitään kovin häikäisevää ette tule vielä näkemään vähään aikaan ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?