lauantai 1. tammikuuta 2011

2010

Mennyt vuosi on ollut minulla melko vauhdikas. Tein vanhojen postausten pohjalta pientä koostetta siitä, mitä kaikkea tässä onkaan tapahtunut! Linkit johtavat itse "tapahtumista" kertoviin postauksiini.


Vietin luokan kanssa Abipäivää Helmikuun puolivälissä, pukeuduin Geishaksi
Abipäivän jälkeen käytiin luokan kanssa Abiristeilemässä M/S Gabriellalla, linja-auto oli myöhässä, laiva oli myöhässä ja perillä laivassa lähinnä väsytti, oli huutava nälkä ja "armoton abitus" ei olisi voinut vähempää kiinostaa.


Selvisin alkukevättalvella hengissä YO-kirjoituksista ja lähdettiin heti maaliskuun lopussa miehen, mummon ja siskojen kanssa lomailemaan Turkkiin, kauas lukiosta ja kirjoista!Loma oli nappiosuma sen lukiolukuhelvetin päätteeksi ja rentoiltiin ihan kunnolla.
Turkissa ammattivalokuvaaja otti pikkurahaa vastaan lomakuvia ja päädyin aika.. järkyttäviin bikinikuviin.. En ottanut niitä kuvia yhtään, mutta pari kivaa yhteiskuvaa Arin kanssa säilytettiin.


Pääsin keväällä ylioppilaaksi ja vietettiin lakkiaisia.

Ennen lakkiaisia saatiin muuten Paju, Arin ja minun ensimmäinen kissa. Myöhemmin hankittiin pajulle kaveriksi myös Mimmi.

yläosaasi

Kuuma kesä meni hujauksessa, en päässyt opiskelemaan biologiaa, mutta sen sijaan sain paikan suomen kielestä ja kirjallisuudesta.

Kesällä alettiin laitella syksyä varten kuntoon tulevaa kämppää, maalattiin ja tapetoitiin.


Elokuun alussa muutettiin sitten Arin kanssa Joensuuhun, vihdoin! "Yksinasuminen" on ihanaa.

hllo

on the bridge 2mini

Syyskuussa aloitin opiskelut Itä-Suomen yliopistossa pääaineenani suomen kieli.
Ahdisti ja jänskätti ihan järjettömästi! Olin jo alusta lähtien sitä mieltä, että tämä ei ole mun juttu tämä.Angstitti ja harmitti koko opiskelu, yksinäisyys ja elämä yleensä.


Mutta eteenpäin mentiin, sain mahdutettua biologiaa lukujärjestyksieni piristeeksi. Kurssitkin sain kunnialla läpi (myös fennistiikan!), ÄMOsta sen sijaan luovuin heti alkuunsa. Päätin, että haluan ehdottomasti biologiksi ja jaksoin kuin jaksoinkin opiskella molemmat periodit sen kummempia enää depistelemättä.

Joululoma minulla alkoi superaikaisin, ja kaiken sen lukemisen jälkeen se tuntui oikeastaan pirun hyvältä!


Vietin joulun ja uudenvuoden vanhempieni luona, sain kivoja lahjoja ja ostettiin Arin kanssa uusi kamera.Kaikenkaikkiaan takana on muutoksentäyteinen, mutta todella hyvä vuosi! Edessä tulee olemaan varmasti toinen samanlainen, osallistun taas yhteishakuun ja yritän vaihtaa sitäkautta pääainetta. Mikäli se menee jälleen pipariksi, voi sanoa olevansa jo lirissä (koska jätin sen pirun ÄMOn pois, en voi osallistua monille kursseille), mutta toivotaan parasta. Sen suurempaa jännättävää näillänäkymin ei ole, mutta eiköhän tuossa ole jo ihan tarpeeksi.

Blogiin on tulossa uusi ulkoasu tässä lähiaikoina, mutta muuten meininki jatkunee samanlaisena.
Tosin siihen uudenvuodenlupauslistaan voisi vielä lisätä, että YRITÄN panostaa vähän enemmän näihin juttuihin, kuviin ja pukeutumiseen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?