maanantai 10. tammikuuta 2011

Night is all you need to wear

Tänään palattiin taas arkeen ja itseasiassa minusta jopa tuntuu, että nyt jaksaa taas ihan hyvin pari kuukautta eteenpäin!

Olen jo pitkän aikaa aina Anttilassa tai Citymarketissa käydessäni sännännyt asiakseni hajuvesihyllylle supsuttelemaan yhtä tiettyä tuoksua. Nyt joulun jälkeen lopulta varmistuin olevani tarpeeksi varma siitä, että todella pidän tästä tuoksusta. Niinpä kävin hakemassa sen kotiini.

Christina Aguileran By Night on minun nenääni kertakaikkisen lumoava; hennon ja leikkisän kukkaistuokun alta puskee pehmeä vanilja. Olen hirveän huono tunnistamaan tuoksujen taustalla olevat lähteet ja monesti nämä "tuoksusisällöt" eivät kerro minulle vielä mitään siitä, tykkäänkö mahdollisesti vai en. Itse on päästävä nuuskimaan.

Tuoksu rakentuu jokatapauksessa pikagoogletuksen perusteella seuraavasti;

Ensituoksu: Mandariini, freesia, punainen omena, raparperi, ananas
Sydäntuoksu: Persikankukka, heliotrooppi, kataja
Pohjatuoksu: Vanilja, sammal, santelipuu, amber


En ole jaksanut käyttää aiemmin omistamiani hajuvesiä juuri lainkaan arkena, mutta tätä on tullut kulutettua päivittäin vaikkei olisi edes menossa mihinkään. Tätä kun osaisi soveltaa pukeutumisenkin suhteen. -Aina ei tarvitse olla menossa minnekkään ja voi silti näyttää hyvältä ja panostaa edes vähän. Noh, toistaiseksi vain tuoksun hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?