sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Cupcake pattern

otsis
Heips! Päädyin nyt viimein leikkaamaan etuhiukseni taas lyhyiksi, kun tarpeeksi pitkään kärvistelin sillä 20cm luihukkeella miettien, kasvattaakko vai leikatakko. En tiedä oliko nyt hyvä päätös vai ei, mutta loppuipahan hiusten silmillä pyöriminen.

Kävin eilen pyörimässä huvikseni kaupungilla. Pitkään aikaan ei ole kaupoilla tullut vastaan mitään sykähdyttävää (kaikkialla alkaa tulvia vain niitä kamalia keväisiä raitapaitoja ynnä muuta), mutta eilen siellä tuntui olevan vaikka mitä! En kuitenkaan sortunut ostamaan kuin kaksi vaatekappaletta, jotka nekin alennuksesta. Ensimmäinen näistä on Lindexin Mesh/verkko/mikälie paita, alerekin viimeinen kappale joka maksoi hurjat 5€:

mesh1

Pahoittelen taas vaihteeksi kuvien laatua, oli vaan taas pakko justhetinyt aamuhämärissä päästä kuvaamaan (enkä nyt jaksanut muutenkaan mitään asukokonaisuutta rakentaa, eli ignooratkaa collegehousut ja luomunaama :d).

mesh2

mesh3

Puhtaanvalkoinen lyhyt toppi tai muu vastaava yläosa voisi näyttää paidan alla aika mukavalta myös, kun sellaisen nyt vaan sattuisi omistamaan. Paidan materiaali taas sopii varmasti aika hyvin yhteen nahkan kanssa, ai että odotan niitä nahkatakkikelejä...

Mutta niin, sanoin tosiaan ostaneeni kaksi vaatetta, ja tässä on sitten se toinen. Saa nauraa ;)
pöksyt
En ole lähtemässä ihmisten ilmoille nuo päällä, ei pelkoa. Kyseiset shortsit (tai kotishortseina minä niitä ainakin käytän, vaikka saattavat olla kyllä ihan perus alus/yöhousutkin) ovat myös lindeksiltä ja ne olivat niin överit ja "kamalat", että se menee suorastaan ihanuuden puolelle. Ihan mahtavat kotihiimailuhousut siis! Enkä muuten mene vannomaan, ettenkö kesällä mökillä oleskelisi ihan avoimesti ulkonakin muffaripöksyt jalassa, on ne nyt vaan aika hienot.

rybäleet

3 kommenttia:

 1. me gusta mucho tu blog, bonitas fotos!!

  elba

  VastaaPoista
 2. Mahtavat pökät! :D Ja toi paita sopii sulle loistavasti. Onko sulla napakoruarpi navassa? Kasvoko ulos vai repeskö?

  VastaaPoista
 3. Elba: I don't understand your language, but thanks for commenting :D

  Johanna: Kiitos! Juu, koruarpi on. Mulla oli napakoru joku pari vuotta sitten, mutta heti ottamisen jälkeen kasvoi reilussa puolessa vuodessa ulos hyvästä hoidosta huolimatta :/ Ilmeisesti mun iho päätti vaan jostain syystä totaalisesti hylkiä sitä tappia.

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?