maanantai 7. helmikuuta 2011

Haluamisia

Tänään olin pitkästä aikaa hiukset auki, ai että oli vapautunut olo!
pehko

torso

Ulkona paistoi pitkästä aikaa ihan kunnolla aurinko, mutta pakkanen oli vain kiristynyt. Harmi, olisi ollut mukava käydä vähän kävelemässä ja kuvailemassa maisemia. En ole nyt pariin kuukauteen oleskellut ulkona yhtään sen pidempään mitä täältä menee yliopistolle tai keskustaan kävellessä, ja ihan vain huvikseni olen käynyt ulkona viimeksi kesällä. Nyt jos tuo keli tuosta lauhtuu, koitan saada itseni liikenteeseen! Mutta vaikkei ulkona nyt kärsisikään olla, niin kyllä tuo aurinko silti vain piristää kummasti; toivoa tämän synkkyyden loppumisesta siis on! Auringon lisäksi myös tämän vuoden ensimmäinen runebergintorttu piristi; en ollut ennen tätä päivää syönyt vielä yhtään ja Rupsun päiväkin ehti jo mennä..
ruuneperi

Mutta joo, ajattelin tässä aikani kuluksi esitellä täälläkin pari juttua joista olen jo jonkin aikaa haaveillut, mutta täydellisiä yksilöitä ei vain ole sattunut kohdalle, ja joista on toistaiseksi kiva ihan vain haaveilla.
..Nämä nyt eivät siis ole niitä harkittuja "haluan pari käytännöllitä perusvaatetta lisää"-vaatteita, vaan pelkkiä haluamishaaveita ;)

Korkeavyötäröiset farkut


Olen jo pääsemässä yli niistä perus sinisistä normaali/korkeavyötäröisistä muodottomista hirvityksistä, joihin yläasteen keski-ikäiset opettajat (ne jotka eivät pukeudu suoriin löysiin housuihin) pukeutuivat, ja jollaisia kirpputorit ovat pullollaan. Nyt olisin ehkä jopa valmis pukeutumaan korkeavyötäröisiin farkkuihin, mutta ulkonäkökriteerit ovat ehdottoman tarkat: vyötärössä pitää olla jotakin erikoista, saumaa, napitusta tai jotain. Farkkujen on oltava mustat ja vetoketjun on oltava piilossa. Mallin pitää olla tiukka ja istuva, mielellään jopa vähän muotoileva.

Nahkahame

En omista nahkatakin lisäksi mitään muuta nahkaista vaatetta (kenkiä ei lasketa). Karsastan niitä lähinnä siksi, että nahkavermeiden kanssa menee todella helposti yli ja överiksi niin että hujahtaa, ainakin jos niitä on liikaa tai niiden seuraksi valitsee vääriä materiaaleja, värejä ja malleja. Simppeli nahkahame olisi kuitenkin kiva, harkitusti yhdistelemällä saa tapettua vähäisimmätkin dominamielleyhtymät ja kokonaisuudesta saa todella tyylikkään ilman, että kyynisimmätkään mummot nyrpistelevät nenäänsä.

Kauluspaita

No se kauluspaita. Kun muutin Joensuuhun, en ottanut vanhempieni luota mukaan yhtään niistä kamalista suoralla leikkauksella olevista teltoista. En siis omista yhtään tyylikästä, siistiä ja naisellista kauluspaitaa, ja jostain syystä ihmiset jotka minulle näitä "edustusvaatteita" joskus ostivat olivat sitä mieltä, ettei niiden kuulu olla "ihoa nuolevia" tai muutenkaan istuvia. Sain juuri ja juuri madalluttaa liituraitahousujeni vyötäröä muutaman sentin ja silti näytän niissä yhä hirveältä päärynäperseeltä ellei päällä ole takamuksen peittävää mekkoa/tunikaa :D
Eksyin taas aiheesta, siis kauluspaita. Hyvin istuva, vähän erilainen, mutta silti simppeli ja samalla naisellinen. Tällaiselle puolitoistametriselle tupakantumpille eivät maskuliiniset telttavaatteet sovi ellei BMI ole siellä kuudentoista paikkeilla, joten vyötäröä saa korostaa minun puolestani ihan kunnolla!

Haalari

Pelottavaa mutta kyllä, haluaisin haalarin/jumpsuitin. En mene ollenkaan vannomaan, että se näyttäisi päälläni millään muotoa järkevältä, mutta jokin siinä kiehtoo. Tässäkin malli on kuitenkin tarkka; haalari ei saa muistuttaa jätesäkkiä ja vyötärön pitää erottua. Pussimaiset vaatteet sopivat kyllä gasellisäärille, mutta minä en niistä hirveästi päälläni pidä.

Noh, saahan sitä haaveilla, ja jos mieli ei muutu ja täydellinen vaate osuu kohdalle sopuhintaan, niin tuskinpa se kauppaankaan jää. Mutta nyt painun haaveilemaan unten maille, hyvää yötä vaan kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanat noi korkeavyötäröiset! (: Mistä ne on? Mä etsin vielä sinisiä mustien kaveriksi, mut en oo löytänyt mistään..

    VastaaPoista
  2. Löysin farkut ihan vaan googlen kuvahaulla niin en tiedä, mistä nuo varsinaisesti on (:

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?