maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää ystävänpäivää!

arnoldsystis1
Että muistelkaahan niitä ystäviänne kaikki!

arnoldsystis
Juotiin tuossa äsken Arin kanssa ystävänpäiväkahvit ja syötiin Arnoldsin miltein ällömakeat ystismunkit (Sisällä oleva imelä mohnä piti kaapia suosiolla jo pois, hyi!) ja nyt oli tarkoitus esitellä viikonloppuna ostamani hieno pipo ja hansikkaat, mutta valaistus ei oikein suosinut ja onnistuin näyttämään kokomustissa lähinnä murtovarkaalta :D Mutta kiinnittäkäätten huomio niihin hanskoihin ja myssyyn.
varas
Nyt kun kaupat alkavat olla täynnä kevätvaatteita, minä tietysti sain päähäni, että tahdon kunnollisen pipon. Omistan ennestään vain yhden ja sitä ei tule juuri käytettyä, koska se ei peitä kunnolla korvia. En käsitä mikä ihmeen järki niissä pipoissa on, jotka juuri ja juuri peittävät korvakäytävän? Minulla ne jäätyvät osat ovat nimenomaan korvanlehdet, ja juuri ne jäävät aina joka hiivatin pipan ulkopuolelle! Asiaan vaikuttavat varmasti metallikorvikset, mutta silti.

Niin, siis mustan peruspipon löytäminen osoittautui miltei mahdottomaksi tehtäväksi ja lopulta löysin tämän suunnilleen siedettävän yksilön Anttilan miestenosastolta. Ja ai että tuntuu muuten kivalta pitää pitkästä aikaa pipoa; ei tarvitse venkoilla hupun kanssa, joka yrittää koko ajan pudota päältä vastatuuleen kävellessä!

hide
Hanskat eivät varsinaisesti olleet ostoslistalla, mutta pipoa metsästäessäni eksyin Sokoksen alelaarille ja sieltä löytyivät nämä aivan ihanat yksilöt vain kolmella eurolla! Muistan ihastelleeni näitä joskus syksyllä, mutta jättäneeni sitten kauppaan korkean hinnan vuoksi.
Mitkään lämpöihmeet nämä hansikkaat eivät ole, mutta pirun hyvännäköiset nahkasomisteineen.

..Ja valitettavasti myös aikamoiset karvamagneetit, ja meillähän noita karvoja ei tietenkään yhtään ole:
karvamagneetti

rosmo

5 kommenttia:

 1. Söpöt hanskat. :) Oon ottanut omista virheistäni onkeeni ja osasinkin viime syksynä miettiä, mitä lämpövaatetta tulen seuraavana talvena tarviimaan ja lähdin talvivaatemetsälle jo syys-lokakuussa. Viime vuonna tähän aikaan, kun tuli pk-seudulle yllättäen hullut pakkaset, joka paikasta oli jo kunnolliset hanskat ja pipot myyty pois ja kevätsesonkia pukkasi tilalle. Piti vaan pukea kolmannet lapaset edellisten päälle. :/ Kerran yhden lämpimän talven jälkeen tosin löysin kevätalesta tosi hyvän talvitakin seuraavalle talvelle. :)

  VastaaPoista
 2. Minä en jotenkin osannut tänä syksynä ennakoida yhtään,viimetalven pääsin kouluun autolla joten ulkona ei tarvinnut kauheasti oleskella :D

  Tuo on kyllä totta, että kevätalestakin löytyy joskus hyviä talvivaatteita. Kun vaan malttasi ja viitsisi, olisi melkein fiksumpaa ostaa kaikki tarittavat talvikamat jo hyvissä ajoin ennen talvea, ennen kuin hinnat nousevat!

  Se vaan, että kesän kynnyksellä ei hirveästi ole inspiraatiota metästää niitä poistomyyntitalviromppeita, kun mielessä kukkii vaan se lämmin kesä x)

  VastaaPoista
 3. Joo, ja siks toisekseen tällasten kylmien talvien jälkeen siellä alerekeissä heiluu enää vain kaikkein hirveimmät hutit. Oon käynyt etsimässä sellasta siistimpää ja kevyempää takkia, mutta ei oikein oo enää mitään. Pitää mennä taas syksyllä hamstraamaan. Sillon joutuu ehkä maksamaan täyden hinnan, mutta saa uutta sesonkia ja parhaat päältä kun muut vielä kuvittelee syksyn jatkuvan kevääseen saakka. :)

  VastaaPoista
 4. Joo, nyt oli ainakin H&M:llä ja näissä perus vaatekaupoissa aika vähän jäljellä nuita talvivaatteita, vissiin menneet aika hyvin tänä talvena. Mutta Anttilasta löytyi onneksi!
  Ja ei se täyden hinnan maksaminenkaan huono vaihtoehto ihanasta takista tosiaan ole, hirveän usein käy niin, että kun jää odottelemaan Aleja, niin se tuote on jo myyty loppuun ennen sitä! Nappiosumasta kannattaakin jo maksaa jos löytyy (:

  VastaaPoista
 5. Hyvä Anttila!

  Mulla on ekaa kertaa tänä talvena sellanen takki, etten oo heti lämpötilan nollaan noustessa vaihtanut välikausitakkiin. Tämä siis se syksyllä aikaisin hamstrattu yksilö. Yleensä on ollut joku sellanen talvitakki, jossa on ollut jotain ärsyttävää ja on vaan pitänyt kylmien ilmojen takia pakolla pitää sitä. Nyt alkaa tietty vähän kyllästyttää, kun on pitänyt sitä jo viiiiiikkoja, mut meen kyllä ens talven ainakin osittain samalla takilla. :)

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?