maanantai 28. helmikuuta 2011

Sunnyday

maisemaaa2

Eilen oli täällä päin Suomea ensimmäistä kertaa viikkokausiin samaan aikaan lauhaa ja selkeää. Piti sitten käydä ihan asiakseen ulkona kävelemässä ja nauttimassa ulkoilmasta parin kuukauden pääasiallisen sisällä möllötyksen jälkeen, ja nappasinpa kamerankin mukaan:

pupujälki

ihmepalko

maaisemaa

tree

church

hanksattt

Mm. tämän takia en käytä Aria hen.koht kuvaajana..
pojatkuvaamassalol
Napsaistaan kuva kun kohde on sopivasti silmät kiinni, otetaan kuva ihan ihmeellisestä kuvakulmasta ja rajataan epämääräisesti: ei oikein kokokuva, mutta ei oiken ylävartalokuvakaan. Ja tietysti räpsäistään maksimissaan kaksi kuvaa jotka saa luvan riittää :D

Kotona tehtiin iltaruoaksi pitkästä aikaa pitsaa. Kotitekoinen pitsa on vaan maailman parasta.

raakapizza

omnompizza
Valmis!

basilima

Toivottavasti teillä muillakin meni viikonloppu lupsakasti.

4 kommenttia:

 1. Pohja näyttää aika erikoisen herkulliselta. Joku oma kehitelmä?

  VastaaPoista
 2. Juu, kyseessä on enemmän tai vähemmän oma kehitelmä, kunhan vaan läntätty kippoon suunnilleen kaikkea mitä tarvitaan: n.3dl vettä, "sopivasti" durum vehnäjauhoja, loraus öljyä ja pussillinen kuvahiivaa. Ei ole niin kovin tarkkaa mulla tämä ruoanlaitto x)

  VastaaPoista
 3. Samalta kuulostaa ku meillä. :) Erona taitaa olla toi durum. En käytä sitä ikinä kun se on jotenkin niin ärsyttävää leipoa.

  VastaaPoista
 4. Se muuten on ärsyttävää! Kauliminen on ihanan helppoa, mutta sitten valmis pohja venyy ja repeilee kun sitä yrittää siirtää pellille xP Tavallisellakin jauholla tulee kyllä ihan hyvää, ei tuossa durumissa mun mielestä hirveää makueroa ole :P

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?