perjantai 11. helmikuuta 2011

Talvi 3, Kaoka 1

Kävin eilen postista Huuto.netistä bongatun, pitkään ja hartaasti odotetun aseeni kylmyyttä vastaan. Olen niin rakastunut!

fauxfurvila

Tämä varmasti jakaa mielipiteitä, ja en olisi itsekään vielä vuosi sitten voinut kuvitella vetäväni moista räähkää ylleni. Kyseessä on siis Vilan supermuhkea ja lämmin tekoturkistakki, jollaista olen tässä muutaman kuukauden kyttäillyt ja haaveillut. Ja nyt sain sen sitten uutena Huuto.netistä pari kymppiä halvemmalla, kuin mitä olisin nettikaupoista saanut!

fauxfurlove

Tulin juuri kaupungilta (kävin hakemassa varamokkulan kun entinen hajosi, kuulemma tyyppivika. Eli varokaa kaikki joilla on niitä vanhoja Nokian mokkuloita, niiden ei kuulu kuumua niin, ettei kärsi edes koskea!) ja ulkona on -20 pakkasta. Ja tiedättekö, se ei tuntunut missään! Minä jopa ajattelin, että "Onpas mukavan pirtsakka ilma". En taida enää pukeutua mihinkään muuhun kuin tähän, olen myyty. Tosin taidan humanismipainotteisina päivinä laittaa yliopistolle sen toppatakin, en ole ehkä vielä kuitenkaan valmis paheksuviin katseisiin joita lankeaa yllättävän helposti kun ihmiset eivät tunnista feikkiturkkia aidosta..

babyface
Kylläpäs on muuten harvinaisen babyface -kuva! Mutta menkööt, koska takki ;)

Takki näyttää hyvältä myös (oikeastaan jopa paremmalta) vyön kanssa:
vyönkaa
En voi kuin suositella. Olen nyt jo askeleen lähempänä tämän vuodenajan sietämistä, yksi piste siis viimein minullekin!


teekuppi

2 kommenttia:

  1. Sopii tosi hyvin sulle toi takki ja näyttää kyllä erehdyttävästi aidolta turkikselta. Ihanaa että se on myös lämpöinen!!

    Olet tossa toisessa kuvassa ihan pelkkää jalkaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitosta! Kauempaa katsottuna tosiaan saattaa näyttää aidolta, mutta läheltä näkee (ja varsinkin tuntee) ettei sitä ole, kun yksittäisissä karvoissa ei ole sävyeroja ja pinta ei ole kiiltävä :D

    Kilometrikoipiefektin laitan lyhyen takin piikkiin, nimim. joudun aina lyhentämään kaikki housut :P

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?