perjantai 4. helmikuuta 2011

Uutta ja vanhaa


Pientä blogihiljaisuutta on taas ollut ilmassa, syynä lähinnä väsymys ja "kiire". Tai kiirettä olisi ainakin hyvä pitää, reilun parin viikon päästä pitäisi olla tehtynä jonkinasteinen versio tutkielmasta, joka käsittelee kirjaa, jota en ole vielä edes lainannut. Parin viikon päästä on myös kasvifysiologian tentti ja olen jokseenkin nukkunut kaikilla niillä luennoilla (ne on aina aamu kahdeksalta. Mitä muuta voi odottaa?). Ja tietysti pitäisi lukea nuita klassikoita sitten sivussa, nyt on menossa Danten La divina commedian Helvetti. -Ei silti se on ihan mielenkiintoinen.

Mutta joo, mitään erityisen järisyttävää ei ole luonnollisesti taaskaan tapahtunut ja pukeutumisessa jatkuu talvinen inspiraation puute. Kaapista ei tunnu löytyvän vain kertakaikkiaan mitään ja lopulta tulee joka päivä vedettyä niskaan ne samat jegginsit ja villapaita. Joskus tulee repäistyä ja laitettua musta trikoomekko, hui. Sen sijaan sisustusinspiraation suhteen matalapainetta ei näy. Tilasin viikko sitten Ellokselta haaveilemani nukkamaton;
matto
Hinta oli aika huikea, 119€, mutta käytin tilaukseen alennuskupongin, joka pienensi summaa kolmella kympillä. Loput makselen kätevästi tilimaksuna lyhennellen sen verran kuin milloinkin nyt varaa sattuu olemaan.HYMYILYTTAA

On se vaan aika ihana, ei tule ikävä entistä pientä ja kovaa H&M:n puuvillamattoa!
Kissat tosin ovat vielä vähän epäluuloisia, mutta eivätköhän ne kohta ole jo kiehnäämässä tuohonkin omat hajunsa ja karvansa.
hiiriparka

Samassa tilauksessa hommasin olkkariin myös kukat, joita edes minä en saa tapettua (joku muistanee ruukkuchilini ja perhosorkideani..):Monet vihaavat tekokukkia, mutta minulle nuo sopivat ja kelpaavat varsin hyvin. Ja oma silmä ei ainakaan huomaa keinotekoiseksi ilman lähempää tutustumista ja kopelointia, tosin en ole mikään asiantuntija näissä heinäasioissa (En todellakaan ole. Se kasvifysiologian tentti pelottaa oikeasti.)

***

Mutta palataan vielä siihen pukeutumiseen, olen tässä kuukauden lähinnä ihaillut muiden asukokonaisuuksia ja tyytynyt vain haaveilemaan leudoista ilmoista. Ja lisäksi tuo oma vaatekaappi ottaa päähän; siellä on vain muutamia lempivaatteita joita tulee käytettyä ja yhdistämismahdollisuudet ovat näin melko rajalliset. Tämä siis vain talvesta johtuen, kaappini kun on pullollaan monia ihania kesävaatteita, mutta ne ovat sellaisia, ettei niitä tarkene talvella todellakaan pukea (haaremihousuja, toppeja, hameita..).

Tarvitsisin siis kipeästi pari perus käyttövaatetta lisää jos mielisin saada vähän vaihtelua pukeutumiseeni. En ole aktiivisesti asusteilla koreilevaa tyyppiä, joten on jokseenkin tylsää toistaa päivästä toiseen samaa "harmaa villapaita/musta mekko ja farkkulegginsit" -kaavaa. Käytössä olevia housujakin on vain parit nyt kun ohkaisia legginsejä ei tarkene pitää. Olenkin miettinyt tässä, että pitäisi tehdä korkeintaan neljän hankittavan perusvaatekappaleen lista. Vaatteiden tulisi olla monipuolisia ja pitkälahkeisia/hihaisia. Ainakin naisellinen kauluspaita minulta uupuu kokonaan..

Tätä pitää kuitenkin hautoa nyt ihan ajan kanssa, en kaipaa enää yhtään turhaa "tätä voi käyttää vaan heinäkuun kolme viimestä viikkoa" -vaatetta jo muutenkin täyteen komerooni. Tosin tilasin tässä muutama päivä sitten huuto.netistä yhden pitkään haaveilemani jutun, joka on kieltämättä vähän sesonkivaate. Mutta sille tulee varmasti olemaan käyttöä, näättepähän sitten!


..Siihen asti jatketaan BF-mallisissa löllövaatteissa hiimailua ;)
löllöpaitaa

3 kommenttia:

 1. Kattelin tuossa ekaa kuvaa ja mietin onko sinulla sama tapa varastoida kolikoita pahan päivän varalle? Vai oliko pullossa kolikoita?
  Itse opiskelijana lykkään kolikot kukkarosta purkkiin ja sitt kun tulee oikeen kova rahapula niin kolikot on kullan arvoisia =)
  upea uusi matto =)

  VastaaPoista
 2. Itseasiassa siinä samassa kuvassa oleva posliininen kissa on säätölipas, jossa säilytän kolikoita! :D Kisun takaraivossa on aukko mistä tiputella kolikoita.

  Tuossa lasisessa pullossa olevat kolikot on jotain vanhoja rahoja; markkoja ja vissiin eri maiden kolikoita, en itseasiassa ole edes varma. Mutta säilön tosiaan pikkurahoja (alle 2€) tuohon säästökissaan, ja sitten on aina iloinen "yllätys" kun sieltä löytyy rahat johonkin tarpeelliseen pikkujuttuun (:

  VastaaPoista
 3. Minkä mittainen nukka tuossa matossa on?Onko pysynyt kuosissa? :)

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?