perjantai 4. maaliskuuta 2011

AgEiNg

Kaokanaamasynttari

Tänään minulla napsahti taas vuosi lisää ikämittariin, pyöreät 20 tuli täyteen.
Ari oli järjestänyt minulle pari mukavaa synttäriyllätystä. Aamulla sain ensiksi sänkyyn vohveliaamupalan:

aamupalavihvelit

Ja sainpa jopa lahjojakin; kaksi pussia teetä ja >70% tummaa luomusuklaata Mokkamaasta, ja kuolaamani Anttilan lokerovati!
teetjasuklaa

lokerovati

Tuo vati on aivan kertakaikkisen ihana, olisin varmaan jokatapauksessa ostanut sen jossain vaiheessa itse, ellen olisi nyt saanut. "Lokeroihin" voi laittaa hedelmiä, karkkeja, kynttilöitä, koruja.. Minä laitoin tuonne näin ensiksi limejä, viinirypäleitä, kuivattuja chilejä ja jogurttirusinoita.

lokerovati1

Luentoja minulla oli tänään vain kaksi, joten aamupäivä kului pitkälti vain yksin kotona möllötellessä. Ari oli varannut iltapäivälle pöydän intialaisesta ravintolasta ja lähdettiin sitten neljän maissa sinne syömään.

Jecika

En ollut käynyt tuolla Jecikassa ennen, vaikka se on ilmeisesti ollut tuossa kirkkokadulla ihan kohtuu kauan. Ruoka oli todella hyvää ja suhteellisen edullista; riisi ja lampaanliha yrtttikastikkeessa maksoi vain 13€. Muutenkin paikka oli ihan viihtyisä, voisi piipahtaa joskus toisenkin kerran!
Mangusti

Nyt olisi vielä tarkoitus lähteä illalla käymään vähän ulkona, saa nähdä kauanko tuolla jaksaa olla, missään kun ei varsinaisesti tapahdu mitään/ole ketään esiintymässä. Hauskaa illanjatkoa kaikille!

Kaoka20v

drinking

4 kommenttia:

  1. Onnea! Ihanaa aamupala vuoteeseen, se jos mikä on hemmottelua -todella ihana että panostetaan parisuhteessa sellaisiin juttuihin josta saa todella hyvän mielen =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tohon aamupalaylläriin on ehkä vähän tosin saattanut vaikuttaa mun ainainen "Ei mulle vaan ikinä.." -vihjailu kaikkia sellaisia elokuvia katsellessa, missä on ihania runsaita herkkuaamupaloja jotka syödään parhaimmillaan sängyssä :D

    VastaaPoista
  3. Joskus vaan naisen pitää saada olla prinsessa ja jos eivät muuten älyä niin pitää hiukan vihjailla ;)

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?