sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Eurolla hyvää lasten syöpätutkimukselle

Iltoja! Kuinka moni muistaa tämän Facebook-ryhmän? Kimmo Auvinen lupasi muutamia kuukausia sitten kerätä lasten syöpätutkimukseen yhtä paljon rahaa kuin ryhmässä on jäseniä, ja yritys sai silloin kovaa kannatusta ja julkisuutta. Nyt ryhmä on kuitenkin painunut suurimmalta osalta unohduksiin kun asia ei ole ollut julkisuudessa esillä, ja Facebookissa ei voi valitettavasti laittaa joukkoviestiä reilulle kahdelle sadalle tuhannelle jäsenelle.

Auvinen on jokatapauksessa saanut keräysluvan ajalle 9.12.2010-31.3.2011 koko Suomen alueella (lukuunottamatta Ahvenanmaata), joten nyt alkaa olla jo kiire! Ideahan oli siis se, että raha saadaan helposti kasaan jos jokainen ryhmän jäsen maksaa keräystilille sen euron. Nyt siis kaikki kiireesti lahjoittamaan, varsinkin jos tuohon yhteisöön kannatuksesta olette liittyneet! Lahjoittaa saa tietysti myös enemmän kuin sen euron, ja se onkin varmasti tarpeen kun tämä asia on päässyt nyt niin pahasti painumaan unholaan, ja moni ei yksinkertaisesti muista (itsekin muistin tämän keräyksen ihan sattumalta äsken). Ja jos kuka yhtään viitsii, niin kannattaa ehdottomasti mainostaa ja muistuttaa niitä omia Facebook-kavereitaan ko. ryhmästä!

Lahjoittaa voi täällä, eli nyt kaikki hakemaan ne avainlukulistat sieltä laatikosta! (Minä TIEDÄN, että nimenomaan se avainlukulistan hakeminen on suurin kynnyskysymys lahjoituksen tekemisessä justhetinyt, eikä suinkaan rahanmeno. Euroon ei kenenkään talous kaadu ;))

Itse ajattelin laittaa heti huomenna vitosen menemään.

3 kommenttia:

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?