keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kissanpäivät

hameala

Saisi tuo kevät nyt ihan suosiolla tulla, olen jo ihan valmis viemään talvitakit varastoon ja vaihtamaan kevyempää kenkää jalkaan. Eilen oli täällä idässäkin jo suorastaan lämmin ja uskaltauduin liikenteeseen hame päällä. Ei tullut kylmä, tosin pari pilkkihaalarimuumiota kyllä katsoi vielä vähän kieroon.

...Saattoivat katsoa tosin ihan senkin takia, kun ravasin samaa korttelia ympäri kolmisen kertaa etsien poliisilaitosta, joka oli hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Löytyi se kuitenkin lopulta (en ollut kävellyt ohi kuin kahdesti..) ja nyt on lopullinen ajokortti taskussa ja kaikki autokouluun liittyvä ohi!

nailsfacee

korupuualaosa

Eilen oli muutenkin hyvä päivä, ei väsyttänyt tai ottanut mikään päähän oikeastaan missään vaiheessa ja jaksoin lukea tenttiinkin. Tuo ihme kuitenkin kompensoitui tänään;

- En saanut aamukahvia, koska keittimen suodatinosaa ei oltu napsautettu kunnolla kiinni ja niinpä kahvit jäivät lillumaan suodatinpussiin ja ehtivät jäähtyä sinne. Syytän tästä Aria, koska se latasi keittimen valmiiksi ja on siis sen vika, etten älynnyt napsauttaa sitä kunnolla. (Myös se on Arin vika jos joskus keitin on ladattu ja suodatinosa onkin kiinni, enkä siten älyä keittimen olevan jo ladattu ja kaadan sinne lisää vettä turhaan)

- Ulkona on kylmä

- Kissat olivat yön aikana kaadelleet ruokakuppinsa pitkin lattioita ja repineet/purreet muovista kuppien alusmattoa hajalle.

- Pajulle ei ollut taaskaan kelvannut hiekkalaatikko, ja oli hienot tortut lattialla.

- Nyt kun elukoilla ei ole enää pyyhkeitä/vilttejä nukkumapaikkana joita repiä hajalle, niin tätä uutta Zooplussan petiä pitää ainakin vähän yrittää saada osiin. Niinpä sisätyyny oli revitty yön aikana taas vaihteeksi ulos. Tuo nyt ei sinänsä minua yleensä haittaa, mutta tällaisina aamuina vituttaa jokainen asia, johon näkee niiden rähmäkäpälien koskeneen!

Onko teidän muiden kissat ollenkaan näin kamalia välillä? :D

triplamie

nuamis


munat

munat1

2 kommenttia:

  1. Meillä nuoremmalla kissalla on tapana repiä pahvia ja papereista. Ja yleensä se löytää ne kaikista tärkeimmät vaikka ne olisi kuinka piiloitettu :D.

    Mulla olisi autokoulun arvioiva ajo ens viikolla ja seuraavalla viikolla teoriat kakkosvaiheesta. Saa nähä saanko kortin ilman ongelmia, kun tuo sukunimi vaihtui välillä, enkä jaksanut(raaskinut) käydä hakemassa väliaikaisesta kortista kaksoiskappaletta...

    VastaaPoista
  2. Joo tuota paperin repimistä harrastetaan täälläkin x.x Yksi aamu oli nelisen hesaria silputtu lattialle, ja auta armias jos unohtuu paperirulla näkysälle!

    Auts, aika jännä tilanne kyllä! Mutta toisaalta jos omistat esim. passin niin sehän käy henkilöllisyystodistuksesta? Kun hain tuon lopullisen kortin niin se vanha väliaikainen vain otettiin talteen ja siitä tarkistettiin, onko oikea henkilö hakemassa sitä korttia. Eli sinällään luulisi että jos oman henkilöllisyytensä pystyy varmentamaan niin ei ole ongelmaa? Syntymätodistus ja puoli sukua mukaan :D

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?