keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Tänään

Muistatteko kun joskus teineinä kaikilla keskustelufoorumeilla ja vastaavilla kirjoiteltiin listoja erilaisista "plussista ja miinuksista"? (Tai kai niitä nykyäänkin vielä kirjoitellaan, en tiedä.) Nyt kun minulla ei varsinaisesti ole mitään järjellistä asiaa, päätin listata tänne tämän päivän positiiviset ja negatiiviset jutut:

PLUSSAT

+ Aurinko
sunface

+ Lambiz
lambiz

+ Kynnet
bluenails

bluenails2

+ Lämmin sää (-> verkkopaita)
aurinkoinenjoo2

tothelight

aurinkoinenjoo

+ Kissat

mimmikatsoo

pajuusi


MIINUKSET

- Lauseopin tentti ensi maanantaina

tentti

- Tupakoivat ihmiset *


- Ei vieläkään kesätöitä (6 hakemusta takana)

kesäinen


* Selvennän nyt vielä, ettei minulla ole varsinaisesti mitään tupakoitsijoita vastaan (jokaisen oma asiahan se on), mutta silti se vituttaa kun ensin yliopistolla joka hiivatin nurkalla joku sauhuttelee ja sitten vielä kotimatkalla kävelee kolme tupakoitsijaa edellä tupruttelemassa savujaan naamalle. Vähän samaan tapaan kun vituttaa rääkyvä lapsi kaupan kassajonossa, vaikkei kannattaisikaan lasten kauppaantulokieltoa. Joten ei tässä mitään henkilökohtaista nyt siis kenellekään!

2 kommenttia:

  1. Kävellessä voi sentään vaihtaa edes kadunpuolta, mutta harmittaa ne ovien edessä tupakoijat, kun eikös sitä vastaan ole joku lakikin? Ovesta on päästävä sisään ja sitten joutuu menemään savupilven läpi vaikka olisi kuinka paha hengenahdistus jo muutenkin sinä päivänä. Sama homma ne, jotka astuu viimenen savu keuhkoissaan julkiseen kulkuvälineeseen. Siellä saa sitten jo muutenkin paskan ja hajuveden hajussa hinkua hengityksensä kanssa. Ihmiset ei vaan ymmärrä.

    VastaaPoista
  2. En tiedä onko virallista lakia mutta ainakin julkisilla paikoilla monien ovien edessä on kyltti, että tupakointi kielletty. -Ei sitä vaan kukaan ikinä noudata xP Ja joo toi on kans todella ärsyttävää, onneksi en tosin nykyään julkisia juuri käytä kun ei ole pitkiä matkoja mihinkään.

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?