sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Väsyitkupotkuraivari

Täällä ollaan taas! Hirmuisen raskas viikko takana, vaikka mitään erityistä ei ole edes ollut. Olen muuten vain ollut loppuunpalamispisteessä ja hain tämän viikon klassikotkin kirjastosta vasta perjantaina (kun kerta sain sinne autokyydin, muuten olisin lintsannut suosiolla maanantaina).

Viimeviikon tenttitulokset heijastelevat vähän samaa; sain ykkösen biologian, vieläpä genetiikan ja evolutiikan (tämä on yleensä juuri se minun vahvuusalani) tentistä. Olin vajota maan alle ja olin pitkään aivan varma, että on sattunut jokin sekaannus. Olin kirjoittanut pitkät runot jokaisesta kysymyksestä ja osasin olevinaan kaiken! Mutta noh, nyt kun katselin netistä uusiksi niitä kysymyksiä, niin löysin ainakin yhden tehtävän, jonka ryssin epähuomiossa kokonaan, kysymys oli; "Eukaryootin DNA:n replikaatio. Vastauksessa tulee ilmetä seuraavat käsitteet..."
Ja arvatkaas mitä, minä kirjoitin hirmuisen raamatun, muistin kaikkien proteiinien nimet ja piirsin kuvat ja kaikki, MUTTA.. Käytin esimerkkinä Escherichia Colia. No olikos se sitten eukaryootti.. Niin kamala ajatusvirhe, että häpeän tätä varmaan lopun ikäni.

Mutta noh, pistän kaikki viimeisen parin viikon koomailut väsymyksen ja ahdistuksen (ei töitä vieläkään, ei hajua millä elän kesän) piikkiin. Nyt vietinkin mahdollisimman rennon viikonlopun, johon kuului muunmuassa seuraavaa..

...Hyvää ruokaa

tomaattikeittonenn
(kuvassa tekeillä Eevan maailman paras tomaattikeitto)

...Markkinat Joensuun areenalla


markkimaatit

herkut

markkimaantiikki

...Ostoksia

saippuat
Saippuat on ostettu juuri nuilta areenan markkinoilta, siellä oli vaikka minkälaisia ihania saippuoita!

Myös Zooplussan ostokset saapuivat;
kisujenkupit

kisupeti...Sekä tietysti löhöilyä!

pajuretkotus

***

Nuista ostoksista esittelen kuitenkin yhden ihan erikseen, nimittäin Citymarketista löytyneen korupuun.

korupuu

Olen pitkän aikaa haaveillut jonkinlaisesta "korupuu" -viritelmästä, mutta ne ovat aina maksaneet ihan perhanan paljon tai olleet muuten vain epämieluisia. Nyt Cittarista sai kuitenkin oheisia valkoisia ja mustia puita vähän alle kympillä ja sain viimein minäkin omani! Mietin jonkin aikaa mustan ja valkoisen välillä. Musta eksyytyi automaattisesti ensiksi koriin, mutta päätinkin olla hurja ja ottaa tällä kertaa valkoisen. -Nyt kun on musta tuo hyllykkökin.

korupuu1

susikorupuussa

korupuu2
Puun alapuolella on tuollainen kätevä kouru, jonne voi laittaa ne korut jotka eivät riippumaan sovi.

kellosormuskorupuu

On se vuan nätti.PS. Anteeksi kaikki kirjoitusvirheet ja muut mahdolliset epäjohdonmukaiset ajatuksenkulut, nyt ei vaan leikkaa :D Korjailen tätä tässä jatkuvasti, mutten mene vannomaan etteikö sinne jäisi jotain höpöjä.


4 kommenttia:

 1. Oliks noi fudget hirveen hintasia vai miten pystyit olemaan ostamatta niitä? :)

  VastaaPoista
 2. Oli, kilohinta oli muistaakseni jotain 30€ ..Ja toisekseen en ollut käynyt automaatilla niin ei ollut kauhiasti rahaa mukanakaan :d

  VastaaPoista
 3. Vieläköhän noita korupuita löytyis cittarilta? :) Ite oon kans ajatellu tuommosta mut just niitten hirveen korkean hinnan takia jääny aina kauppaan, tai sit sopivalla hinnalla ei ole löytynyt omaan silmään nättiä, mutta tuo puu on todella hieno ja en pistäisi pahakseni jos sellaisen löytäisin ittellenikin ;) Pitänee huomenna käydä katsastamassa kaupungin cittari, vai pilkostako kävitte? :)

  VastaaPoista
 4. Muutama sinne hyllyyn vielä ainakin jäi, ja eihän sitä tiedä tilaavatko vielä lisääkin!
  Pilkossa käytiin, keskustassa en ole nähnyt nuita :/

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?