sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

April

selkämys

Se kääntyi sitten jo huhtikuun puolelle. Kurssit loppuvat uhkaavasti, huomenna on viimeinen klassikkoseminaari ja pari muutakin kurssia tippuu pois parin viikon sisään. Näillä näkymin mulla ei sitten kohta ole koulua enää olekaan, mutta kai se on silti pakko iletä nostaa tuet vielä ensikuulta.

Arin koulu loppui virallisesti torstaina, ja kyseesä oli ihan lopullinen toiselta asteelta valmistuminen. Niinpä torstaina vietettiin kahden hengen voimin pienet valmistujaiskahvit ja käytiin kaupungilla pyörimässä sekä syömässä Amarillossa.

valmitujaispöytä

arivalmitujais
Arin valmistujaiskuva. Piti nyt sensuroida kun mies ei ole kotona antamassa lupaa julkaista, muuten tulee vaan sanomista :D

Tällä kertaa kaupoissa sattui olemaan vaikka mitä jännää, mutta maltoin mieleni ja ostin vain ohuen, läpikuultavan beigen topin:

uuetvuatteet

Kuvassa näkyy myös perjantaina postiluukusta kolahtanut Huuto.net löytöni, lyhyt tekonahkahame. Hamonen maksoi hurjat 7,5€ (ja tuo siis sisältäen myös postikulut), mikä on todella vähän siihen nähden, että se oli täysin uusi ja paikallaan olevien Onlyn hintalappujen mukaan alkuperäishinnaltaan 24€. Nyt vaan niitä kesäkelejä odottelemaan.

Muuten viikon loppupuoli sujui puuhaillessa yhtä sun toista, askartelin esimerkiksi jääkaapin oveen uudet magneetit jäätävien vanhojen kasvisaiheisten tilalle.

wanhatmagneetit

dominomagneetit
Idea dominomagneetteihin tuli tietysti Nadjalta, joka postaili joku aika sitten omasta askartelustaan.

Lisäksi maalailin uutta tv-tasoa vanhempien autotallissa ja kotona tein pientä inventaariota keittiön kaapeissa, suunnitelmissa olisi nimittäin vähittäinen sukupolvenvaihdos näistä..

kupit

..ja näistä..

kuviokupit

..näihin:

taikaa1

Nuita keltaisia kuppeja, asetteja sekä valko-keltaisia Arabian lautasia on älytön kasa ja väri ei kieltämättä ole ihan se minulle omin. Parasta olisi kun tuon keltaisen astiaston saisi myytyä jonnekin, se on kuitenkin ilmeisesti peräisin 60-luvulta ja saattaisi jo maksaakin jotain. Arabia-asiantuntijat ja muut saavat nyt ilmoittautua, olen hiivatin huono tunnistamaan nuita!

Mukavaa huhtikuun ekaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tämä Arabia-asiantuntija tunnistaa vain nuo iiihanat uudet kupistot! Tuota sarjaa kun saisin edes yhden osan, niin voisin lopettaa sarjan perään haikailun. :)

  Näytät ihan superkuumalta noissa asukuvissa! Onko toi topin alla oleva tumma yläosa ihan rintaliivit vai jokin muu? Tosi asiallisen ja siistin näköinen, vaikka näkyykin noin selvästi läpi. Mistä se on?

  VastaaPoista
 2. Tuo mustavalkoinen Taika on kyllä tosiaan aivan ihana! Kun kävin viime viikolla sitä ajokorttia uusimassa, ja se ei sitten maksanutkaan mitään, niin päätin käyttää ne "ylimääräiseksi" jääneet 60€ viimein muutaman kupin ja asetin hankkimiseen. Nyt sitten ostellaan satunnaisesti aina pari kuppia/lautasta kuussa :D

  Yläosa on H&M:n pitsirintaliiviyläosa, muistuttaa vähän bikinien (kolmiolaput) ja urheiluliivien yhdistelmää (painijanselkä). Eivät ole siis niin 100% alusvaatemaiset joten ei haittaa tuo näkyminen :) Toppi on ostettu Vero Modasta, vajaan kympin maksoi!

  VastaaPoista
 3. Voi elämä, kun olin lapsi meillä oli just tuollaiset kasvisjääkaappimagneetit ja leikin niillä aina! Aw, nostalgia...

  Ihania astioitakin!

  VastaaPoista
 4. Voin vaan kuvitella kuinka vanhat nuo oikeasti oli, aika haperoksi olivat nimittäin jo ajan kuluessa ehtieet mennä :D Edellinen asukas oli ne jääkaappiin vissiin jättänyt

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?