maanantai 18. huhtikuuta 2011

No ne vaalit ja kuulumiset

minäminä2


Se olis sitten vaalit ohi. Minulla ei ole tuloksesta mitään sen suurempaa mielipidettä, vaikka täytyy kyllä sanoa että ei ne Persut kieltämättä oikein nappaa (vaikka esim. pakkoruotsin ja opintotuen indeksiin sitomisen suhteen olenkin näiden kanssa samaa mieltä)...
Mutta eiväthän ne kuitenkaan yksin siellä eduskunnassa ole, joten tuskin tässä neljässä vuodessa nyt erotaan EU:sta, aletaan painaa markkoja, kielletään abortit ja homous, pidennetään varusmiespalvelusaikaa ja leimaudutaan täysrasistiseksi maaksi, kuten moni tuntuu pelkäävän? Toivottavasti ainakaan.
Ja näinhän se demokratia toimii, ja jos porukka kerta tuota haluaa niin mitäpä minä tässä sitten urputtamaan.

postmoderni
Ylihuomisessa tentissä pääsen minäkin sanomaan sanani siitä "postmodernista tekotaiteesta"..


Käytiin mekin eilen jopa äänestämässä (lol, Ari kysyi minulta viime hetkellä kun oli jo lappu suunnilleen kädessä, että "Mitä mie tähän kirjotan?" :d), mikä oli sinänsä jo minulta pieni ihme. Vielä vuosi-pari sitten olin nimittäin melko varma, etten tule koskaan olemaan mikään äänioikeuteni ahkerin käyttäjä, koska ei siellä kuitenkaan ikinä ketään järkevää ole. Mutta nyt on onneksi syntynyt näitä kiinnostavia ja oikeasti erilaisia pienpuolueita, ja niin se vaan veti minutkin uurnalle!

Edelleen tosin olen sitä mieltä, että jos sieltä ei kunnollista puoluetta tai ehdokasta löydy, niin jätän mieluummin äänestämättä kuin pelaan jonkun muun pussiin valitsemalla sen "pienimmän pahan" Äänestämättä jättäminenkin voi olla siis harkittu teko.

***

minäminäminä


Eilen äänestysreissun jälkeen syötiin myös kesän ensimmäiset ulkoa ostetut jäätelöt. -Torin kulmalta sai peräti suklaapehmistä, mikä oli vähintäänkin luksusta! Oli sen verran hyvä ilma että kierrettiin muutenkin vähän pidempää reittiä kotiin, on se vaan kiva tuo aurinko.

muna
Sain jopa pääsiäismunan eilen. Ei vaan ollut mikään makunautinto, hirvittävän imelää sokerimössösuklaata oli. Kaakaota varman joku 0,2%, tai siltä se ainakin maistui?


Vappukin lähestyy vääjäämättä ja minä odottelen jo innolla grillikauden avausta (grillattua maissia <3) ja tietysti niitä munkkeja. Kerrostalossa ei vaan valitettavasti taida saada ihan grillailla parvekkeella, joten täytynee tyytyä sähköuuniin. Yliopistollahan olisi vaikka mitä jännää vappupuuhaa, ja tietysti haalarinkastajaiset, mutta enpä taida osallistua kun en sitä haalariakaan viitsinyt tilata tiedekunnan vaihtumisen toivossa ja muutenkin mahtaisi olla lähinnä yksinäistä. Miten te muut meinasitte viettää vappua?

ooommppuPS. Ylihuomenna muuten aukeaa minulla kirppispaikka nro.60 Joen Jättikirppiksellä, ja kestää kuun loppuun saakka. En takaa ettäkö siellä olisi mitään oikeasti kiinnostavaa, mutta saahan sitä käydä kurkkaamassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?