tiistai 5. huhtikuuta 2011

Vagabond: Lamont

Eilen oli niin järkyttävä sade- ja loskakeli, että sai ihan tosissaan pelätä kenkiensä pilaantumisen puolesta. Tänään paistoi onneksi jo aurinko, mutta eilisestä oppineena päätin viimein, että on jälleen aika antaa yksi myönnytys maailmalle: hankkia kumisaappaat. ..Päätökseen tosin vaikutti täydellisen parin löytyminen ihan puun takaa, mutta siitä vähän tuonnempana..

Olen koko ikäni systemaattisesti vihannut kumppareita, sadetakkeja, rukkasia, kurahousuja ja lähes kaikkea säänmukaiseen, fiksuun pukeutumiseen liittyvää. Lapsena mieluummin vaikka sitten kastuin läpimäräksi, kuin pukeuduin kouluun johonkin noloon Rukan kumipukuun. En voi vieläkään kuvitella pukevani ylleni oikeaa sadetakkia (sateenvarjot ovat vaan niin paljon miellyttävämpiä, kätevämpiä ja tyylikkäämpiä), mutta niitä kumisaappaita olen tiiraillut jo pari vuotta sillä silmällä, niihinkin kun on viimein alkanut tulla uudenlaisia värejä, kuoseja ja malleja. En kuitenkaan varsinaisesti ajatellut vielä tänään hankkivani kumisaappaita, kun lähdin surffailemaan Brandosilla maihareiden tai muiden säätä kestävämpien kenkien toivossa. Sitten silmiini osuivat nämä:Vagabondin Lamontit ovat aika perinteisen kumisaappaan malliset (ottaen siis huomioon että kumppareita saa nykyään jopa korkkareina: 1 2 ), mutta juuri niiden koruttomuus ja tietty yksinkertaisuus viehättää. Ne ovat vieläkin siis selkeästi kumisaappaat eivätkä yritä esittää muuta, mutta luunvalkoinen väri ja mustat nyörit tekevät näistä tsiljoona kertaa tavallisia kummareita kiinnostavammat! Kokovalikoima oli valitettavasti melko pieni, mutta tilasin joka tapauksessa itselleni parin ainakin sovitettavaksi. Hintaa näillä on muuten yllättävän vähän, vain 49€. Olen tässä katsellut, että ihan perus Nokian uusimmat saappaat maksavat saman, jolleivät enemmänkin?

Eli kumpparit ovat ehkä sittenkin ihan ok. Mutta siinä vaiheessa kun alan käyttää tuulipukua ja haaveilla Kuomista ja Rukan sadeasusta, tulkaa ihmeessä palauttamaan minut maan pinnalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?