keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Helmojen perässä

Nyt lähipäivinä ihan kaikkialla on näkynyt kesävaatteita; toppeja, helmoja ja sandaaleja ja ties mitä. Niinpä eilenkin ahdisti suunnattomasti kun omasta vaatekaapista ei tuntunut löytyvän mitään. Kaikki näyttää jotenkin niin tunkkaiselta tai muuten vain ei-kivalta! Yhtään järjellistä hamettakaan minulla ei ole nahkaminarin lisäksi.

Ihmisten kotiasut eivät kai yleisesti ottaen kiinnosta juuri ketään, mutta nyt päätin napsaista pari kuvaa joku aika sitten h&m:ltä löytämästäni vaatteesta, se kun on niin mukavan kesäinen!Terrakotan(?) värinen halarimekkoasia ei varsinaisesti ole mikään oloasu, mutta sen verran rento se on etten todennäköisesti tule käyttäneeksi muualla kuin kotona ja mökillä.


Tämän löllövaatteen myötä pitkät helmat muutenkin alkavat tuntua houkuttelevilta, jospa sitä löytäisi tälle kesälle jonkun kepeän pitkän mekon tai edes hameen? (olihan minulla toki viimekesänäkin joku pitkä kietaisuhameen kauhtana, mutta sitä ei lasketa).

Bongasin kivoja kesämekkoja mm.Asoksen nettikaupasta, harmi vain etteivät monetkaan näistä mahdu budjettiin ihan äkkiä;

Mango Silk Wrap Look Maxi Dress
ASOS Slit Back Maxi Dress
Gestuz Racer Back Jersey Maxi DressAqua Iris Open Back Long Sleeve Maxi DressASOS Jersey Bow Front Cut Out Maxi Beach Dress


Lämmintä päivänjatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Siis ihana tuo sinun haalari/mekko sydeemi..itse pitäisin varmasti muuallakin kuin kotona!
    Tuo väri muuten korostaa siun upeita hiuksia =)

    VastaaPoista
  2. Pitää katsoa kehtaisiko tuo päällä lähteä kaupungille :D Ehkä, jos heittää ainakin nahkatakin niskaan.. x)

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?