maanantai 16. toukokuuta 2011

leffalemppareita

Kopioin Marialta hauskan leffa-aakkosidean, ja sain kulutettua tämän parissa useammankin tunnin! (Tosin siitä saa kiittää osin myös bloggerin viimeaikaisia vammailuja) Muutaman kirjaimen kohdalla tuli todella vaikeaa ja en keksinyt mitään mainitsemisen arvoista, ja osaan kirjaimista olisi vaihtoehtoja niidenkin edestä. Myönnän myös huijanneeni pikkuisen; en nimittäin ottanut yhtenäistä linjaa leffojen kielen suhteen vaan poimin sekä englanninkielisiä nimiä, että suomennoksia sikin sokin jotta sain ääkköset mieleisikseni ;)


A
lien


Battle royale


Chicago


Dawn of the dead

Tämän kohdalla minulla oli vahvasti sellainen tunne, että pitäisi keksiä jotain järkevämpää. Mutta minkäs teet, tämä zombiesplatteri on juuri sopivaa viihdettä epäkriittiseen "aivot narikassa" -olotilaan!

Edward Scissorhands

En ehkä rakasta Eetua niin paljon kuin suurin osa ihmisistä, ja kyseinen pätkä on katsottukin vain kerran.

FridaGeishan muistelmat


Henkien kätkemä


Iron Will

Ihana Lumikenttien sankari! Tämä se iski nuorempana kuin häkä!

Ju on: The Grudge

Grudge on jännä. Ei nouse lempparikauhun kärkilistoille, mutta koska tuo onnistuu minua pelottelemaan, niin kai se täytyy ihan onnistuneeksi lukea?

Kill Bill


L
eon


Matrix


Noitapiiri

Tämä se vasta olikin vaikea kirjain. En keksinyt mitään oikeasti hyvää elokuvaa, joten otin sitten elokuvan joka oli joskus mielestäni hyvä. Noitapiirin ilmestyessä taisin olla iältäni juuri sopivasti sitä kohderyhmää, ei kai tuota tykkäämistä muulla voi selittää!

One missed call


Pet sematary

Tästä olenkin jo joskus puhunut. Kyseessä on vissiin "oikeasti" huono elokuva, mutta karmaisevan aihepiirin ja mestarillisen kirjan sokaisemana uppoaa tähän tyttöön.

Q
-

Rare exportsSweeney Todd


The thingUnelmien sielunmessu


V
an Helsing


White oleander

Tämän näkemisestä on kaaauan kauan aikaa, joten en mene vannomaan että se on oikeasti enää mielestäni hyvä. Mutta silloin kun joskus katsoin, niin tykkäsin.

X
-

Yölento

No tämä nyt ei ole ihmeellinen tekele, mutta ihan katsottava perus lentokoneleffa jonka katsoo telkkarista arki-iltana kun ei ole muutakaan tekemistä.

Z

Å

Ä

Ö


Loppu jäi kieltämättä vähän köyhäksi, mutta kun ei keksi niin ei keksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?