keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Löhöilyä ja rakentelua

Olen viettänyt tässä taas niin rentoa viikkoa että melkein hävettää. En kuulu jääkiekkoihmisiin, joten sitä ei ole tullut katsottua ja hypetettyä, mutta sen sijaan olen tuijottanut kyseenalaisen paljon Housea ja tuhonnut arveluttavia määriä tuorejuustoa ja palttoonnappeja.. Eilen tosin olin melkein terveellinen ja söin mansikoita. Niin, ja eilen aloitin myös lukemaan Stephen Kingin Christineä, joka on syystä tai toisesta jäänyt vähän paitsioon enkä ole jaksanut ennen siitä kiinnostua.Maanantaista lähtien ulkona on vain satanut ja ollut pilvistä, mutta viikonloppuna kelit olivat mitä upeimmat. Viikonloppu meni työntäyteisissä merkeissä, projektinamme on nimittäin ollut rakentaa kissoille ulkotarha vanhempieni luokse, ja se homma saatettiin viikonloppuna sitten päätökseen.

Minä sain "kunnian" toimia suunnittelijana, ja rakennuspuolikin hoidettiin pääosin Arin kanssa kahden. Voitte vaan miettiä jännittikö häkin kasaamisvaiheessa että sopivatko palat kohdilleen, minä kun en ole mikään paras tuossa trigonometriassa, saatika käytännön puuhissa.. Mutta hyvinhän tuo meni, ainoastaan katon pituus heitti viisi senttiä. Ja sekin johtuu vain siitä, etten piirrustuksissa ottanut huomioon sitä tosiasiaa, että ne rakennuspuut eivät ole luonnossa pelkkiä ohuita viivoja ilman paksuutta. Mutta minäpä olenkin lukiohinttari joten aina ei voi loistaa näissä käytännön hommissa ;) Pari kertaa tuli myös juostua hätähätää kesken sirkkelöinnin keskeyttämään ja kertomaan, että laskinkin jotain väärin ja joitakin palikoita tai viisteitä tarvitaankin enemmän/vähemmän.

Sanoisin kuitenkin, että lopputulos on aika hyvä näin ensimmäiseksi itse suunnitelluksi ja osin myös tehdyksi hökötykseksi:

Kuvassa nuorin siskoni, en siis ole blondannut tukkaani ja lyhentynyt entisestään..

Pitää koittaa saada parempia kuvia napsittua nyt viikonloppuna, mutta kai tuosta jotain kuvaa nyt saa. Vielä täytyy hieman sisustaa ja rakennella lisää tasoja, mutta kissat tykkäävät jo nyt tarhastaan kovasti! Nyt saavat sekä vanhempieni Rudolf-herra, että meidän pimut ulkoilla aina kun siellä kylässä käydään. Kaupungissa joutuvat valitettavasti edelleen kyllä tyytymään parvekkeeseen ja valjasteluun :P

Loppuun vähän viikonlopun (köyhähköä) kuvasaldoa..
2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti lisää kuvia tuosta häkistä. Juuri nyt ei ole ajankohtainen, mutta tuollaisen mä haluan sitten kun löydetään sopiva talo meille joskus.

    VastaaPoista
  2. Pitää tänään napsia kuvia! (: Jahka meilläkin on joskus oma talo niin pitää ehdottomasti sinnekkin rakentaa moinen tarha, kissat tykkäävät kovasti.

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?