keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Lukuressiä ja kuvia


Täällä on ollut pientä blogihiljaisuutta ilmassa, ja yllä näkyvät paperit ovat siihen syynä. Huomenna olisi tiedossa jälleen biologian valintakoe, ja sitä olen tässä muutaman päivän stressannut. Olen nyt opiskellut yliopistolla vuoden (tai noh, 9kk) biologiaa ns. sivuaineena ja sisäänpääsypaineet ovat kovemmat kuin edellisessä haussa; sitä luulisi että nyt osaisi jo paremmin kun alaa on jo vähän opiskellut. Silti useamman sadan hakijan joukosta tuntuu suorastaan mahdottomalta päästä niiden neljänkymmenenviiden onnellisen joukkoon, jotka sisään otetaan. Ja varmastikkaan en ole ainoa jo toista kertaa hakeva.Jatkan nyt epätoivoisesti tuota lueskelua (jonka aloitin rehellisesti ja intensiivisesti vain muutamia päiviä sitten. En ikinä opi.), ja julkaisen tähän vähän lisäkuvia tuosta kissimirrien ulkotarhasta:
Kissat pääsevät tarhaan ikkunasta kipittämällä ensin ikkunalautaa myöten, ja siitä sitten lankun kautta eteenpäin..


Muualla tarhassa on sitten oksia ja pari tasoa kiipeilyä varten.

Tyytväiset tarhailijat (Mimmi jäi jostain syystä nyt kuvien ulkopuolelle, kuvissa siis meidän tuttu Paju-neitimme ja perheeni Rudolf-herra):


Ulkona sitä huomaa miten tehokas nuilla "ruskeatiikeri"maatiaisilla on tuo suojaväri, hyvä jos huomaa koko kissaa :D


Muistutanpa muuten muitakin lemmikinomistajia pelastuslaitoksen kotieläintarrojen olemassaolosta, hankkikaa ihmeessä tuollainen oveenne niin tulipalon tai muun vastaavan sattuessa pelastuslaitos osaa etsiä myös mahdollisia nelijalkaisia asukkaita!


Pitäkääs mulle huomenna peukut ja varpaat pystyssä!

2 kommenttia:

  1. Awww en tiennyt pitää yhtäkään sormea tai varvasta pystyssä. :( Toivottavasti meni ihan hyvin silti. Menikö?

    VastaaPoista
  2. En uskalla sanoa yhtään että miten meni, osasin kyllä vastailla ihan ok:sti, mutta tietysti jos ne kaikki muut on osanneet vielä paremmin ja yksityiskohtaisemmin niin.. :D

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?