keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Happy day

Nyt tätyy ihan tulla hehkuttamaan, että tämä alkuviikko on ollut ihan harvinaisen onnistunut!

Maanantaina sain töistä pikkupullon kuoharia ja Lidlissä jakoivat ilmaisia kukkia..


..Ja kuoharille taas löytyi sopivasti käyttöä tänään, kun postiluukusta kolahti viikon piinallisen odotuksen jälkeen* tämä;


Vuoden sivuaineopiskelu bilsassa ei siis mennyt hukkaan ja kannatti hakea toisenkin kerran! Välissä ehti kyllä jo epätoivo iskeä kun luin mallivastaukset, joissa oli painotettu ihan eri asioita kuin niitä, mihin minä kiinnitin huomiota. Ilmeisesti arvostelija on kuitenkin ollut armollinen ja inhimillinen, eikä ole sakottanut niin pahasti siitä etten kirjoitellut yleistä diipa daapaa itsestäänselvyyksistä, vaan vastasin tiukasti pelkkään kysymykseen. Nyt on kieltämättä helpottunein olo aikoihin; ei enää moneen vuoteen stressiä, että mitä ihmettä sitä seuraavana syksynä tekee! Nyt voi siis keskittää kaikki ressinsä kursseihin ja olla tyytyväinen siihen, että asiat taas jotenkin etenee elämässä ilman paniikkia.
..Ja totta puhuen elättelen taas vähän toivoa niistä sosiaalisista suhteistakin, viime vuoden kun olin pohjattoman yksinäinen. Ehkä nyt kun alakin on oikea, saisin jopa jotain kontaktia niihin muihin opiskelijoihin. Aika näyttää.

***

Ja sokerina pohjalla, aloitin tuossa juhannuksena lukemaan parasta kirjaa pitkään aikaan, suosittelen! ;

Mutta nyt painun jatkamaan tuota lueskelua, mukavaa viikkoa vaan teille muillekin!
* Kiitos vaan Pete, siun ansiosta ehin jo skitsota ja hikoilla viikon, ja olla tsiljoona kertaa varma että jätin kirjottamatta koepaperiin nimen, posti on hävittäny kirjeen jne.. :d

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon ! Mistä muuten toi kirja kertoo?:)

  http://natalievilen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti!! (:

  Natalie: Kyseessä on scifisävytteinen jännitys(?)kirja, joka kertoo salaisen Atlantilla toimivan tutkimuslaitoksen kaivuutöistä. Kirja alkaa siitä, kun syrjäisellä öljynporauslautalla havaitaan meren pohjasta, maan kuoren alta tulevia outoja signaaleja. Paikalle perustetaan valtava merenalainen tutkimuslaitos, jossa aletaan suorittaa kaivuutöitä signaalien lähteen selvittämiseksi. Laitoksella alkaa kuitenkin tapahtua kummia sairastapauksia, ja sinne kutsutaan lääkäri Peter Crane (kirjan päähenkilö) selvittämään näiden syytä.

  Kuullostaa äkkiseltään tylsältä, mutta tuossa opuksessa on onnistuttu yhdistelemään kiinnostavalla tavalla mm. lääketiedettä, fysiikkaa, historiaa ja matematiikkaa, ja se on yllättävän helppolukuinen. Kappaleet on lyhyitä ja kirja on sopivalla tavalla kevyttä luettavaa, mutta silti jos jaksaa innostua niin voi itsekkin syventyä pohtimaan nuita monia laitoksella tapahtuvia kummallisuuksia ja arvoituksia. Eli justiinsa sopivaa tällaiselle tuuliviirilukijalle, joka toisena päivänä haluaa päästä helpolla ilman järjenkäyttöä, ja toisena taas uppoutua kaiken maailman nippelitietojen maailmaan ja ratkoa arvoituksia x)

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?