sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Myöhäiset juhannukset

Hyvät juhannukset näin myöhässä nyt minunkin puolestani! Meillä on ollut tietokoneen kanssa taas jännä viikko, mokoma jouduttiin formatoimaan nyt viikonloppuna, ja vieläkin on vähän kesken kaiken tärkeän haaliminen ja ohjelmien uudelleenasentaminen. Tämän päivää olen epätoivoisesti yrittänyt ladata psp:tä uudelleen (asennuslevyke on niin naarmuinen ettei enää toimi) ja todennut, ettei mokkula sovi tähän(kään) edes huonosti.

Mutta niin, minun juhannukseni meni perinteisissä merkeissä mökillä sukuloiden, grillaten ja kokkoa poltellen. Kuvia ei tullut hirveästi napsittua, ja ilman sitä psp:tä en saa niitä rajattua enkä muokattua kummemmin, joten menkööt tällaisina sitten.


"Juhannuslookilla" ei hirveästi voi kehuskella, meikit jätettiin suosiolla kotiin ja päälle kiskottiin sitä mikä parhaiten lämmittää ja suojaa hyttysiltä. Mutta niinpä sen pitää mökillä ollakin ;)


Käsittämätöntä että nyt oli jo juhannus, vastahan se kesä alkoi! Heinäkuukin menee ihan hujauksessa kun on joka viikonlopulle ohjelmaa (Ilosaarirockia, Tampereella pitäisi pistäytyä jne..). Kyllä tämä Suomen kesä on ihan liian lyhyt, tässähän tulee ihan kiire jos mielii ehtiä uida, löhötä auringossa ja vetää kaksin käsin mansikoita. Talviturkin heiton lisäksi kesän ekat muurinpojaletutkin on vielä maistamatta!


..Ja enpä muuten ole päässyt kokeilemaan vielä tätä uutta "banaaniakaan" jolla annettiin siskoille kyytiä veneen perässä;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?