lauantai 9. heinäkuuta 2011

Elossa ollaan!

Jatkuvasta blogihiljaisuudesta saa syyttää tuota mokkulanromua, joka ei ole viimeviikkoina sallinut toimia enää käytännössä lainkaan (silloin tällöin toimii 5-15min). Kävin tällä viikolla asiasta valittamassa ja tiedustelin mahdollisuutta vaihtaa laajakaistaan, mikä ei kuulemma onnistu. Sen sijaan sain kuulla, että muillakin täällä päin asuvilla on ollut ongelmia DNA:n mokkuloiden kanssa, ja myyjä suosittelikin reklamointia ja sopimuksen purkuvaatimusta. Ko. prosessiin menee kuulemma jopa pari kuukautta, joten saahan nähdä miten tässäkin hommassa käy..
Nyt olen vanhempien luona ja surffailen valokuituliittymällä, joka toimii kuin enkeli (ja on muuten nopea!).

Mutta niin, minulla nyt ei nettivalituksen lisäksi ole tarjota juuri muuta kuin satunnaisia kuvia viikon varrelta, motivaatio järjellisen postauksen tekemiseen ei nimittäin ole ollut järin korkealla tuon netin (ja töiden ja helteen) ansiosta.
Yhtenä iltana käytiin auringostakin vähän nauttimassa ja köllöttelemässä nurmikentällä kera kirjojen ja eväiden.

Ainut kuvakin minusta on tämä valoa vasten otettu picnikin jälkeen hiestä märkänä otettu taidonnäyte.Takapihallemme on muuten ilmaantunut uusi asukki, nimittäin hiivatin iso rusakko(?);


Kuvasta sitä ei näe, mutta elukka on siis polvenkorkuinen ja harvinaisen hyvinsyöneennäköinen.


Huomatkaa Mimmin (alempi mirri) kauhistunut olemus, häntä koipien välissä, ja kaiteen takana piilossa. Normaalistihan molemmat ahtautuvat pikkupuun ylätasolle kuikuilemaan.Pitipä ottaa kuva likaisista tiskeistäänkin, niin hieno leopardikuvio tuli Fairylla kattilan pinnalle;


Mutta joo, jospa lopetetaan tosiaan suosiolla tähän ;)

Nauttikaahan nyt näistä ilmoista kun niitä vielä on! Palaillaan pukeutumisjuttuihin ja muuhun sitten jahka tämä netti toimii ja minäkin jaksan pukeutua muuhunkin kuin siihen haalarimekkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?