sunnuntai 28. elokuuta 2011

Kuvia viikonlopulta

Täällä vietettiin perjantaina Joensuun versiota Taiteiden yöstä, eli Joen yötä. Sieltä minulla ei kuitenkaan kuvia ole, ja eipä siellä juuri kuvattavaa olisi ollutkaan. En tiedä muista, mutta ainakin minun mielestäni ko. tapahtuman taso on laskenut kuin lehmän häntä viime vuosina..

Sen sijaan lauantaina kamera oli mukana niinkin eksoottisessa paikassa kuin Outokummun erä- ja luontokeskuksessa, jonne lähdettiin vähän kävelemään ja grillaamaan anoppikokelaan ja Arin siskontytön kanssa.

Outokummusta ajeltiin illan katveessa vielä piipahtamaan vanhempieni mökillä ja intouduttiin vähän sienestämään. Saaliiksi irtosi 1,7kg herkkutatteja, yksi hirvikärpänen ja kaksi punkkia. Aika hyvin tähän minun hiuspehkooni nähden siis! ..Tosin en mene vannomaan että ne kaikki öttiäiset olisivat löytyneet vielä..
Yhdeksän aikaan oltiin takaisin Joensuussa ja siivosin ja paistelin vielä ne sienetkin.

Ei tämä syksy ole vielä ollenkaan paha.
2 kommenttia:

  1. Ai tuommoinenkin paikka on :D tullut mietittyä ja mietittyä, että mitä tuollaisia paikkoja olisi joensuun lähistöllä missä voisi käydä rämpimässä kameran kanssa, tuota voisikin miettiä viim. ensikesänä yhdeksi käyntipaikaksi.

    VastaaPoista
  2. Tuo on vielä siinä mielessä hyvä "rämpimispaikka", että siellä tosiaan on useampia nuotiopaikkoja ja hyvät selkeät polut. -Ei pääse hevillä eksymään! Lisäksi on portaita ja pitkospuita niin ei tarvitse lähteä edes kumpparit jalassa :)

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?