keskiviikko 17. elokuuta 2011

LomalunssaOn se jännä miten joku ihan yksittäinen pikku juttu riittää vetämään mielen maahan vaikka kaikki muu olisi sillä hetkellä paremmin kuin hyvin. Tämän ja edellisen viikon "kivat asiat" -lista on nimittäin poikkeuksellisen pitkä...

- LOMA!
- Tilillä jälleen rahaa (=Pärjään taas omillani, viimeiset 2kk olen elänyt Arin siivellä..)
- Uusi pyykkikone, imuri ja jalkalamppu
- Tulevat opiskelut (Olen varmaan sekaisin, mutta odotan tätä oikeasti innolla)
- ..Ja tanssin alkaminen. (Ilmoittauduin ensimmäistä kertaa kilpatanssin alkeisiin ja ajattelin kokeilla myös itämaista)

..Mutta kaiken tämän lyö laudalta negatiivisella energiallaan yskä. Se pirulainen iski minuun viime viikolla juuri sopivasti tehdäkseen viimeisistä työpäivistä mahdollisimman helvetillisiä, ja jatkuu edelleen. Normaalisti en ole kuumeesta, nuhasta ja yskästä moksiskaan (luottolentsuni on nimittäin helvetillinen kurkkukipu, jonka rinnalla muut flunssan tyyppioireet eivät tunnu missään), mutta tämä kohta viikon jatkunut kuiva köhiminen rassaa jo aika kovasti. Yöllä ei saa nukuttua kun heti pitkälleen asettuessa alkaa kaivella ja iskee hirveä yskäkohtaus, mihin ei tunnu auttavan mikään; On vedetty Codetabseja ja -maxeja, carmolistippoja ja kaakaota (olevinaan tehokkaampaa kuin kodeiini kertoo wiki). Paria reseptivapaata yskänlääkelitkuakin maistoin, vaikka ovatkin ilmeisesti hölyn pölyä.Mutta jospa se tästä, koitan nyt urhoollisesti pakottaa itseni ajattelemaan positiivisia ja sisäistää, että olen todellakin nyt vapaa nukkumaan puolille päivin ..siis kun saisi nukuttua.. , vetämään tuntikausien House -maratoneja, ja minun ei tarvitse enää ikinä *koputtaa puuta* istua sen iMacin ääreen ja soitella ihmisille.


PS. Minun on pitänyt monesti esitellä nämä kissojen uudet hurmaavat ruokakupit jotka tilasin pari kuukautta sitten Zooplussalta. Aivan mahtavat; kumireunus, jännä muotoilu, matta ulkopinta ja kiiltävä sisus. Ihan varmasti maistuu murkina noista paremmalta ;)


2 kommenttia:

  1. hei aivan ihanat kumisaappaat! onhan noi kumpparit? :D mistä mahtaa olla, tahtoo!!

    VastaaPoista
  2. Joo, kumpparit ovat! Vagabondin Lamontit, Brandos.fi:stä löytyy :)

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?