maanantai 8. elokuuta 2011

Punahukka

Hyvää elokuun alkua vaan kaikille! Täällä vei heinäkuu mukanaan tämän kesän helteetkin, ja nyt on muutaman päivää kärsitty sateesta. Mutta eipä vielä syysmasistella, ainakaan niin kauan kuin tuolla ulkona kärsii rypeä ilman takkia! -Ja ryvettyä on tullutkin, vakiopöpelikössä Botanian kasvitieteellisessä puistossa.


Tämä kesä on sattuneesta syystä mennyt vähän "vyötä kiristellen" (tai noh, kunpa kirjaimellisesti olisikin), joten kesäshoppailu ja kaupungilla pyöriminen on ollut ihan minimissä. Niinpä ei ole myöskään hirveästi inspiroinut lähteä mitään asuja kuvailemaan, kun ei sitä kotiin tai töihin jaksa kuitenkaan kummemmin pukeutua. Viime viikolla pistäydyin kuitenkin vähän kaupungilla, ja ostin punaisen hameen.


Ihastuin lähinnä hameen korkeaan vyötäröön ja taskuihin, mutta kieltämättä tuo punaisen sävykin on aika upea. Yleensä olen suhtautunut punaiseen vaatteissa vähän varauksella, ja viimeisinkin punainen paitani päätyi talvella kirppikselle.. Mutta jospa tämä olisi nyt poikkeus.

Niin, ja hommasinpa nyt helteiden jo mentyä shortsitkin itselleni, kirppikseltä, eurolla;***

Mutta palaillaan taas kuulumisiin piakkoin, hirveän paljon pidenpään tässä ei uskalla tarinoida, sillä meillä on taas uusi netti..


..Kyseinen ufo-alus on saunalahden, ja se ei jaksa toimia kerrallaan kuin ½-1 tuntia. Huomenna pitäisi jonkun tulla katsomaan mikä hänessä mättää, joten sitä odotellessa.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut opiskelemaan pääsystä! Hait varmaan ensisijaisesti joensuuhun? Itsekin ensimmäinen päivä siellä bilsaa aloittelen. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kuin myös! Joo, en itseasiassa edes hakenut muualle kuin Joensuuhun kun tänne on ehtinyt jo kotiutua :)

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?