tiistai 6. syyskuuta 2011

Back to School

Viime viikolla palattiin takaisin arkeen ja työn raskaan raadantaan. Kuten olen monesti maininnut, aloitin nyt opiskelut Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnassa, biologian laitoksella. Huomenna opinnot alkavat sitten ihan "oikeasti", tähän asti on ollut lähinnä tuutorointia ja johdatusta akateemisiin opintoihin, mistä olen kiitettävästi lintsannut kun samat jorinat tuli kuunneltua jo viime vuonna. Ai että tuntuu muuten kivalta tehdä lukujärjestystä jossa kaikki on oikeasti kiinnostavaa eikä (vielä) aiheuta epätoivoa! En usko että tulee takaisin humanistiselle ihan heti ikävä.

Asiasta toiseen, mitäpä luulette että raahaan kaupasta kotiini kun tarvitsen uudet lenkkarit? No tämmöiset tietysti:
Järkiperusteluita ei luonnollisesti ole, lukuunottamatta sitä ettei minulla vielä ole tällaisia, eh? No mutta onhan ne nyt ihanat, eivät ehkä ihan korvaa lenkkitossuja, mutta ovat hyvät syksykengät kumppareiden lisäksi, ennen Thelmojen kaivelua.
Seuraavaksi hommaan kuitenkin ne lenkkarit, ihan varmasti.

PS. Täydensin viime syksynä aloittamaani kansiosarjaa kahdella, saahan nähdä miten nopeasti täyttyvät (..eli olenko yhtään innokkaampi muistiinpanojen tekemisessä). Onne vuan söppänöit :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?