sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tanssailua ja kiirettä

Näin syyskuussa mahtaa olla kiire vähän jokaisella, ja niinpä minunkin iltani ovat menneet sujuvasti koneen ääressä muistiinpanoja tehden.

Tämän viikonlopun olen kuitenkin pysytellyt erossa papereista ja muista, käynyt tanssimassa ja ulkona. Puut ovat täällä kaupungissa vielä yllättävän vihreitä, mutta ulkona ei kuitenkaan enää tarkene ilman takkia. Kamera on täynnä lähinnä alkusyksykuvia kaikennäköisestä puskasta ja pusikosta, joten pistetään sitten paremman puutteessa niitä.

Vähän voisin muuten komentoida näitä tanssijuttujani jotka alkoivat nyt tällä- ja viime viikolla. Paritanssi/kilpatanssiryhmän kohtalo on vähän epävarma, koska pareja ei ole tarpeeksi ja kurssille tarvitaan tosiaan yllättäen se pari. Parikandidaattini on lievästi vastahakoinen tähän hommaan, mutta mitäs pienistä.. Viime tunnilla pääsin vähän kuitenkin tanssimaan cha chaa ohjaajan kanssa, ja olihan se kivaa ihan eritavalla kuin soolona!

Eilen kävin ensimmäistä kertaa sitten itämaisessa, olipa muuten haastavaa tällaiselle lattari-ihmiselle! Monet liikkeet olivat hyvin samanlaisia, mutta silti ihan erilaisia. Olin varmaan pahemmin pihalla kuin mitään tanssia koskaan harrastamattomat. Itämainen on hirveän hidasta, tarkkaa ja jotenkin "intensiivistä", ja minä kun en meinaa sietää edes lattareissa rumbaa.. Teen koko ajan kaikki liikeet puolet nopeammin kuin muut ja ohjatussa venyttelyssäkin olen aina se, joka ensimmäisenä vaihtaa raajaa ja on ylhäällä/valmis kun muut vasta aloittelevat. Jospa tämä kuitenkin nyt opettaisi vähän sitä kärsivällisyyttä, aion oppia nuo itämaisen liikkeet ja rytmit vaikka väkisin ja hammasta purren. Töitä kuitenkin riittää, en esimerkiksi osaa tehdä sitä "jännää" pään sivuttaisliikettä ollenkaan, en vaan mistään löydä niitä lihaksia joilla se tehdään. Vinkkejä saa antaa :PAurinkoista sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?