keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Huonoa tuuria

Minulla oli kivoja syksykuvia viime viikonloppuiselta mökkireissulta, mutta tietokone hajosi (ilmeisesti) lopullisesti eilen. Vanha läppäri on jo pitkän aikaa tehnyt kuolemaa, mutta nyt se jumahtaa jo käynnistysvaiheessa, tai viimeistään silloin kun yrittää tehdä jotain. Uuden koneen hankinta on ollut vireillä jo hyvän aikaa, mutta sen ei pitänyt olla tiedossa ihan vielä. Niinpä piti eilen illalla käydä hätähätää ostamassa miniläppäri;Alkuperäinen suunnitelmahan oli siis se, että kun vanhasta Fujitsun rotjakkeesta aika jättää, niin ostetaan kunnollinen pöytäkone, ja minulle mini yliopistolla kuljeteltavaksi ja kirjoitteluun & surffailuun. Hankintajärjestys meni nyt kuitenkin ylösalaisin, sillä siihen pöytikseen ei ole varaa ennen tuon tienaavan osapuolen seuraavaa tiliä.
Nyt pitäisi sitten pärjätä suunnilleen kuukausi tämän minin kanssa ja malttaa olla asentelematta tähän mitään turhia raskaita ohjelmia. Pelaamisesta ja muustahan on turha edes puhua.. (snif, Hallow's end)
Kieltämättä ottaa vähän koteloon, mutta koitetaan pärjäillä.

***

Viikonloppuna lähden muuten pistäytymään Tampereella, kesällä kun kyseinen reissu jäi toteuttamatta siellä päässä sattuneen sairastapauksen takia. Ihan piristävää päästä välillä käymään Joensuun ulkopuolella, en muista milloin olisin viimeksi käynyt kunnolla edes Kuopiossa. Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?