perjantai 21. lokakuuta 2011

Kotona jälleen

Tampereen reissu tuli heitettyä. Hirveästi olisi tehnyt vielä mieli kierrellä ja käydä vaikka missä, mutta aika oli melko rajallinen; kamerakin oli mukana, muttei sitä missään välissä ehditty kaivaa edes laukusta! Ihan kivaa oli kuitenkin, lauantaina käytiin heti saapumisen jälkeen parin tunnin pikakierroksella Ideaparkissa, ja sittenpä olikin jo myöhä. -Vieläkin kaduttaa etten tullut ostaneeksi kotiin kilotolkulla juustoa Ideaparkin juusto&suklaapuodista, siellä oli aivan taivaallisia juustoja.

Sunnuntaina käytiin maistelemassa ne kuuluisat Pyynikin munkit ja ihastelemassa maisemia tornin huipulta. Tämän jälkeen kierreltiin vielä Koskikeskuksessa, katsastettiin Stockman (myö mualaiset kun ei olla Stockalla ikänä käytykkää) ja painuttiin syömään Nanda Deviin (oli herkkua, suosittelen!). Maanantaiaamuna ennen reipasta kuuden tunnin kotimatkaa juostiin vielä hätäpäissämme Ikeassa, mistä tarttuivat mukaan melkein koko reissun ainoat ostokset. Mutta kuten sanoin, kaikin puolin mukava reissu siis oli, vaikka vähän turhan kiireellä joutui menemään ja ei tullut juuri shoppailtua.
Ikeasta ostettiin viimein "kunnolliset" matot eteiseen edellisen vihreän tilalle. Lisäksi mukaan tarttui tämä varmasti jokaisen joskus jossain näkemä vati:Toissapäivänä vietettiin bilsareiden fuksiaisia, joihin minäkin päätin osallistua.*
No olivathan ne ihan ok ja saatiin pientä heikotustakin aikaan aamulle, mutta en tiedä.. Suurin osa oli jakautunut taas niihin omiin kaveriporukoihinsa, joten ei sielläkään oikein saanut kehenkään kunnolla kontaktia, mitä nyt muutaman sanan satunnaisesti vaihdettua jonkun kanssa. Mutta jotain sekin, koitetaan nyt vielä jatkossakin osallistua näihin.

Tuli taas vähän aneeminen postaus, tämä miniläppäri kun ei ole oikein pätevä työkalu kuvien pyörittelyyn ja julkaisuun. Tänään pitäisi kuitenkin (toivon mukaan) pistää tietokonetilausta menemään, joten pitäkääs peukkuja että kone saapuu sitten mahdollisimman pian! ..Ja että opin käyttämään sitä kummankaan osapuolen hajoamatta (henkisesti tai fyysisesti).
* Olen taas onnistunut jäämään vähän paitsioon kaikesta ja "porukan ulkopuolelle", joten koitan epätoivoisesti säilyttää edes jonkinlaista keskusteluyhettä ihmisen kanssa ja osallistua näihin ainejärjestön juttuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?