torstai 3. marraskuuta 2011

Maratonikuvia

Tässä tulee nyt viikonlopun fotomaratonin, eli "Votomaratonin" kuvasaldo. Fotomaratonin ideahan on siis ottaa annetuista aiheista 24 kuvaa 24:n tunnin aikana. Kuvia ei saa muokata tietokoneella ja niiden on oltava muistikortilla aihejärjestyksessä (=ei voi ottaa kuvaa enää uusiksi kisan puolivälissä vaikka tulisi parempi idea. Tai voi, mutta muuten joutuu ottamaan ne kymmenen muutakin uusiksi). Ns. "oikessa" ja aluperäisessä fotomaratonissa kuvat otetaan itseasiassa filmikameralla, jolloin ei voi ottaa kuin yhden kuvan ja sen on paras sitten onnistua.

Ryhmämme (minä, siskoni ja tämän kaveri) pääsi kisassa ihan palkintosijoille, oltiin nimittäin kolmansia! Pisteitä tuli mm. mukana kulkevasta maskotista, joka esiintyy melkein joka kuvassa(heti kolmannesta kuvasta lähtien kaveri unohdettiin systemaattisesti kaikista kuvista, ja ihan jokaista ei sitten jaksettu ottaa uusiksi maskotin kanssa..).

Mutta sitten niihin itse kuviin..
Pahoittelen että joudun sensuroimaan hirveän monia kuvia, en jaksa alkaa selittelemään ihmisille että "minulla nyt on tämmönen blogi ja saisinko laittaa ne kisakuvat jne jne..".
Niin ja mistään oikeasti hyvistä saati ammattitasoisista kuvistahan tässä ei ole sitten kyse, eikä ole tarkoitus ollakaan.
1. Parasta


2. Eksyä


3. Hups


4. Ystävyyttä yli rajojen

Kaupungilla haahuillessamme ja tätä aihetta pohtiessamme luoksemme tuli juttelemaan toinen liikenteessä ollut valokuvaaja, tosin ihan ammattilainen. Hetki siinä juteltiin kameran jaloista, partiosta, fotomaratonista ynnä muusta ja päätettiin sitten ottaa "ystävyyskuva" tämän kanssa.


5. Hike of the living dead

Hike of the living dead oli tuona samana viikonloppuna Kuopiossa meneillään oleva tarpojatapahtuma. Käytiin metsästämässä siis kuvaan muutama tarpoja.


6. Suunta 12°

Suunta 12° on seuraavan piirileirin nimi.


7. Nuija ja tosinuija8. Kalakukko9. Klik10. Karkki vai kepponen11. Kevyesti12. Makeannälkä13. Olla14. EnsitreffitTästä eteenpäin alkaa sitten jo näkymään vähän väsymys näissä kuvissa, älkää edes kysykö, mikä tuo "seiska" esimerkiksi luulee olevansa..


15. OMG16. Seiska17. Ero18. Talviaika

Tämä aihe tuli nimensä mukaan neljältä, kun siirryttiin talviaikaan.


19. Tuska20. Nuo tuolla21. Ihan pihalla22. Päivän hyvä työ23. Liplatus24. The final countdown

Jotta semmoisia. Ihan hauskaa kyllä oli väsymyksestä ja ideoiden puutteesta huolimatta, ainut mikä jäi vähän harmittamaan oli se ,ettei muiden ottamia kuvia ehtinyt kunnolla katsoa missään vaiheessa. Saahan nähdä, josko sitä vaikka joskus omassakin lippukunnassa järkkäisi jotain tämän tyyppistä, olisi varmaan hauska olla myös tuomaroimassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?