perjantai 11. marraskuuta 2011

Riiiisiä

Olen tässä koko viikon viikon yrittänyt pukeutua ihmismäisesti ja ottaa kuvia, mutta kun ei niin ei. Vaatekaapissa ei ole kertakaikkiaan mitään järjellistä, naama tuntuu tyhmältä, kroppa tuntuu tyhmältä, ja asiaa ei auta ainakaan sen vaatekaapin housuosasto jossa puolet pöksyistä on joltain ajalta Kaoka 35-40kg (=kiristää puristaa..). Mutta ei väkisin, kuvaillaan sitten jotain pieniä söpöjä ja lohdullisia asioita, kuten tuikkuja, kissoja, teepannuja ja ruokaa..
Minulla ei ole moneen vuoteen ollut yksiäkään oikeita pikkujouluja (tai onkohan itseasiassa koskaan?), mutta tänä vuonna on peräti kahdet ainejärjestön kemut. Lisäksi tässä tänäiltana lähdetään lukiokaverin kanssa (historianopiskeljia) leffasitseille, jonne pitää tietysti pukeutua teeman mukaisesti.


Ihan harmittaa ettei minulla ole ympärilläni sellaista porukkaa joka innostuisi enemmänkin halloweenista tai muista tämmöisistä naamiaisjuhlista ja niiden järkkäämisestä, juuri nyt on nimittäin sellainen fiilis, että tekisi mieli olla joku ihan muu kuin oma itsensä; yksikin ilta verisenä vamppyyrinä, zombiena tai ihmissutena on helpompi nakki kuin se oma naama ja normaali arkipukeutuminen aamuisin! Ja onhan se nyt muutenkin hirveän siistiä näyttää luvan kanssa friikiltä ja eläytyä rooliinsa. Harmi vaan, ettei me jäykät suomalaiset jakseta oikein innostua tämmöisistä. Suurimman osan käsitys siitä halloweenpukeutumisestakin tuntuu olevan jotkut pikkiriikkiset punaiset pirunsarvet päässä..

Mutta minä jatkan tähän sitsiteemaan tälläytymistä, jospa sitä saisi parit kuvatkin napattua!4 kommenttia:

 1. kauniita nuo viimeiset kuvat. sulla on ihanat hiukset ja silmät c:

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! :)

  Ei sitä yleensä itse osaa olla hiuksiinsa (tai ylipäätään mihinkään) tyytyväinen, aina tuntuu että muilla on kivemmat. Mutta niinhän se aina menee, kikkarapäät kamppailevat suoristusrautojen kanssa ja piikkisuoran kuontalon omaavat kuolaavat kiharoiden perään jne ;)

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa tosi pelottavan pieneltä tuo sinun painosi..siis ajalta 35-40 kg, kun nytkin olet noin hoikka.
  Siloinen kisuli ja kaunis emäntä =)

  VastaaPoista
 4. Joo no olen tosiaan vain 150cm pitkä ja jossain yläkouluaikoina sitä vielä oli muutenkin paljon sirpakammassa kunnossa :D
  Yläkoulun lopussa/lukiossa se paino sitten hilautui ylemmäs ja pari kertaa sitä vähän kriiseilin ja tiputinkin, kunnes totesin että ei enää parikymppisenä toisaalta kuulukkaan olla samanpainoinen ja muotoinen kuin kahdeksannella :)

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?