lauantai 12. marraskuuta 2011

Sitseilyt

Nyt on sitsit sitseilty, teatteriklubin jatkoille en jaksanut enää illalla lähteä, mutta ihan kivaa oli silti. Teemana oli siis "Elokuva", ja oli mahtavaa huomata miten ihmiset olivat ihan oikeasti pukeutuneet ja panostaneet asuihinsa! Minä en keksinyt mitään hahmoa itselleni (krhöm, ja eilen vasta itse valitin kun täällä suomessa ei panosteta..), mutta pukeuduin sitten muuten vain ensi-iltatyyliin.


Tykästyin jälleen tuohon punaiseen huulipunaan, sitä ei tule käytettyä juuri koskaan!
..Ja aina sen kerran kahdessa vuodessa kun ne huulet muistaa punata, sitä vannoo että nyt alan käyttää tätä useammin.
Ja hiustenkin kanssa väkertäessä tuli mieleen, että voisi ehkä useamminkin pitää niitä jotenkin muuten kuin ponnarilla, tai vapaina päätä myöten valuen. Minähän en siis koskaan aamuisin muotoile tai laita hiuspehkoani mitenkään, saati käytä hiuslakkoja, vahoja, muotovaahtoja tai muita mömmöjä. Laitan vain sähköisyyttä poistavaa hoitoainesuihketta ja harjaan. -Aina en jaksa tosin sitäkään.
Tästä johtuen en ole mikään kovin hyvä hiustenlaittaja, ylitin itseni jo totaalisesti tuon eilisenkin "kampauksen" väkertämisessä.

Mutta lisää ehdottomasti tällaisia, hauskaa oli!

PS. Tänään käytiin pyörimässä vähän kaupungilla ja sain peräti yhdet uudet housut ja paidan. Ehkä tämä vaatekriisi tästä helpottaa, vielä kun jaksaisi varata kirppispöydän ja saisi hankkiuduttua eroon vanhoista, rumista ja niistä pieniksikin jääneistä rievuista.

1 kommentti:

  1. Wow! Itsekkin olen hulluna naamiaisiin tms. mutta kuten sanoit ei niitä juuri suomessa ole.

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?