torstai 8. joulukuuta 2011

Jouluisia tunnelmiaAika kuluu ihan tajuttoman nopeasti, itsenäisyyspäivä tuli ja meni, ja joulukin saapuu jo parin viikon päästä. Mutta siinähän tulee, täällä ollaan jo valmistauduttu! (Toisin kuin huomiseen kasvimorfon tenttiin,hmm..)

Ensimmäisen kerran yli kymmeneen vuoteen en ollut itsenäisyyspäivän iltana partiolaisten kulkueessa, vaan kotona. Piti sitten ihan vilkaista niitä linnan juhlia kun kerrankin on mahdollisuus, mutta eipä nuissa kummoista katsomista ollut.

Pitänee palailla sen kasvimorfologian ääreen, ehkä hyvällä säkällä pääsisin sen jopa huomenna läpi. En käynyt kyseisen kursin luennoilla käytännöllisesti katsoen ollenkaan (ja silloinki kun kävin niin en kuunnellut, ja toisella kerralla oli juuri fuksiaiset parin tunnin päässä takana ja olo sen mukainen), enkä tajua kasveista höykäsen pöläystä. Enpä siis ihmettelisi vaikka napsahtaisi syksyn ensimmäinen hylsy. Pelottavan hyvinhän tässä on mennytkin.
PS. Olen tässä vähän hieronut ja suunnitellut erään Etsy-myyjän kanssa itselleni joululahjaa, ja olen aika täpinöissäni! (..Ja tili huutaa hoosiannaa..) Toivotaan että kaikki sujuu ongelmitta (eikä tulli nappaa) ja pääsen esittelemään tämän kaunokaisen teille lähiaikoina!

2 kommenttia:

  1. Hei muistatsä mistä ostit ne vaaleenpunaset pörrötossut viime jouluna? Löysin niistä kuvan sun viime joulukuun merkinnöistä ja rakastuin niihin! :)

    VastaaPoista
  2. Citymarketista muistaakseni ostin! Olivat kyllä ihanat niin kauan kuin kestivät, mutta jo puolen vuoden käytön jälkeen alkoi varpaiden kohdalta pohja irvottaa :(

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?