tiistai 17. tammikuuta 2012

Housuja vihdoin

Olen varmaan ainakin vuoden päivät kitissyt kun ei ole kunnollisia housuja. Kaikki on liian pieniä/isoja/rumia/rikki ja mistään ei löydy sopivia, varsinkaan halvalla. Pari viikkoa sitten tilaillessani henkkamaukalta suihkuverhoa päätin ottaa härkää sarvista ja napsia tilaukseen mukaan myös parit halpispöksyt. Eipähän tarvitse raahautua kauppojen sovituskoppeihin hikoilemaan ja itkemään, ja laittaapahan sitten takaisin jos ei miellytä.

Onnekseni nämä kympin kangashousut olivat ihan nappiostos! H&M verkkokaupassa oli tarjolla vain beigejä, mutta kävin sitten vielä liikkeestä hakemassa mustat samanlaiset. Kerrankin malli joka istuu siedettävästi, vyötärö ei ole liian matala eikä liian iso, mutta silti pöksyihin mahtuu vähän reiskaa ja takamustakin....Tosin etupuolelta nämäkään eivät ole ehkä meille leveämpilanteisille niin kovin armolliset, mutta hyväksytään nyt tähän hintaan.

Huomenna se opiskelu sitten alkaa taas kunnolla, kevyesti turkiseläintalouden perusteilla. Tulee muuten olemaan varmasti aika jännä kurssi, siihen kun sisältyy myös vierailu paikallisella turkistarhalla. Koitetaan mennä avoimin mielin, vaikka olenkin melko varma ettei se tule olemaan kaunista katsottavaa. -Edellisilläkin soveltavan eläintieteen reissuilla olen saanut kauhistella sitä, miten ahtaissa oloissa eläimiä pidetään. Villisikatarha oli ainut joka näytti jo jotenkuten mukiinmenevältä pinta-alansa puolesta.

Ilmoittauduin myös ensiviikon ötökkätenttiin, pitäkäähän peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?